کارگاه روش کلاسداری ویژه مبلغین اعزامی به مدارس با حضور معاونت تبلغ کاشان در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران و بیدگل
کارگاه روش کلاسداری ویژه مبلغین اعزامی به مدارس با حضور معاونت تبلغ کاشان در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران و بیدگل
کارگاه روش کلاسداری با حضور معاونت تبلیغ کاشان در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران و بیدگل باشرکت 30 مبلغ برگزار گردید
کارگاه روش کلاسداری ویژه دانش آموزی در طی سه روز با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسامی برگزار گردید.
این کارگاه با هدف آشنایی مبلغین اعزامی به مدارس با روش های کلاسداری و سخنرانی ویژه سه مقطع ابتدایی ،متوسطه اول و متوسطه دوم برگزار گردید .
مهمترین مباحث مطرح شده در این کارگاه عبارتند از:
آشنایی مبلغین با ویژگی گروه های سنی مختلف
روش های بیان مباحث دینی برای گروه های سنی مختلف
روش های کلاسداری و سخنرانی دانش آموزی
برگزاری کلاس آموزش روانخوانی و تجوید ویژه طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران و بیدگل با حضور قاری ممتاز آران و بیدگل
برگزاری کلاس آموزش روانخوانی و تجوید ویژه طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران و بیدگل با حضور قاری ممتاز آران و بیدگل
دوشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۳۶:۵۹کلاس آموزش روانخوانی و تجوید ویژه طلاب در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران و بیدگل
در مرداد ماه برگزار گردید.
.
کلاس روانخوانی و تجوید ویژه طلاب با حضور استاد الهام بوجاریان قاری ممتاز آران و بیدگل برگزار گردید.
این کلاس در 12 جلسه دوساعته برگزار گردید و طلاب پایه اول و دوم شرکت داشتند .
هدف از برگزاری این کلاس آموزشی در راستای تقویت روانخوانی قرآن طلاب برنامه ریزی گشت.
بی وفا نگار من می کند به کار من خنده های زیر لب عشوه های پنهانی
بی وفا نگار من می کند به کار من
خنده های زیر لب عشوه های پنهانی
ما سیه گلیمان را جز بلا نمیشاید
بردل بهایی نه هر بلا که بتوانی
دیدار مدیر ،معاونین و اساتید مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها با نماینده ولی فقیه آیت الله نمازی امام جمعه محترم شهرکاشان
مدیر ،معاونین و اساتید مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها با نماینده ولی فقیه آیت الله نمازی امام جمعه محترم کاشان دیدار داشتند.
در این جلسه ابتدا حجت الاسلام والمسلمین فرجی مدیریت مرکز خدمات حوزه های علمیه کاشان مطالبی را بیان نمود کاشان در زمان جنگ 300 طلبه در خود داشته که ازبین این 300 نفر 103نفر آنها به شهادت رسیدند . همین طور اشاره کرده حوزه علمیه کاشان به عنوان حوزه علمیه مستقل با مدیریت مستقل جزء حوزه های مطرح کشور است که در سطح کشور از نظر آموزشی و علمی دارای رتبه کشوری تک رقمی است که رتبه هشتم کشور را در زمینه علمی دارد.
در ادامه نماینده ولی فقیه آیت الله نمازی امام جمعه محترم شهرکاشان به ایراد سخن پرداختند. ایشان اشاره داشتند : یکی از نشست های پرخیر و برکت؛ اجتماع اساتید و مدیران حوزه های علمیه است باید از این اجتماعات به صورت فنی و کارشناسی استفاده کرد. رسالت بزرگی هم در داخل و هم در خارج کشور؛ هم در حوزه جهان اسلام و غرب بر عهده روحانیت شیعه است در ادامه بیان کردند مهمتر از تربیت علمی، تربیت معنوی است که بعد ازچند سال نوجوانان و جوانان عامل ، زاهد، مجاهد فارغ از دنیا تحویل جامعه بدهیم.هنر شما و ما در این است و الا خواندن متون درسی و فراگیری اصطلاحات فلسفی ، فقهی ، کلامی ، تاریخی یک فن است مثل سایر فنون.
روح حاکم بر فعالیتهای حوزه های علمیه باید معنویت باشد باید ما بر سردرب مدارس و حوزه های علمیه این آیه را بنویسیم : * فیه رجال یریدون ان یتطهرون*
در پایان حجت الاسلام ربانی رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه به ایراد سخن پرداخته و بیان داشتند: در هیچ دوره ای از تاریخ ، تشیع تا به امروز مثل این عصر مورد هجوم نبوده حتی در زمان بنی امیه ، بنی عباس و در عین حال در هیچ دوره ای مثل امروز تشیع مورد توجه و اقبال جهانیان هم قرار نگرفته است؛ هم مخاطرات بسیار جدی است و هم فرصت ها بسیار ارزشمند.
در پایان بیان داشتند همه عرایض من در سه نکته است:دنیا می خواهد اسلام و مکتب اهل بیت را بشناسد و همه می خواهند این فرهنگ را از بین ببرند و نگذارند رشد کنند .سه میراث فرهنگ در دست ماست از این فرهنگ خوب دفاع کنید.
بازدید حجت الاسلام و المسلمین موسوی دستیار ویژه رئیس مرکز خدمات از مدرسه علمیه حضرت زینب س آران و بیدگل
برگزاری کرسی آزاد اندیشی طلاق با هکاری مرکز تخصصی و مدارس حضرت زینب سلام الله علیها و فاطمه الزهرا سلام الله علیها شهرستان آران و بیدگل در کانون فرهنگی هنری بنی طباء
در روز وحدت حوزه و دانشگاه مرکز تخصصی و مدارس حضرت زینب سلام الله علیها و فاطمه الزهرا سلام الله علیها کرسی آزاد اندیشی طلاق رابا حضور مشاور امور خانواده آقای احمد رضا سعیدی برگزار گردید.
این کرسی آزاد اندیشی با حضور 300 نفر از طلاب و اساتید مدارس علمیه حضرت زینب سلام الله علیها و فاطمه الزهرا سلام الله علیها آران و بیدگل به مدت 3ساعت برگزار شد.
در ابتدای این کرسی، تریبون آزادی در اختیار طلاب قرار گرفت تا نظرات خود را در مورد علت افزایش طلاق بیان کنند که در مجموع طلاب به موضوعاتی همچون ضعف ایمان ،تغییر ملاک ازدواج دختران و پسران،هم کف نبودن،وابستگی طرفین به خانواده و دخالت خانواده ها در ابتدای زندگی ، عدم آگاهی و مهارت طرفین برای زندگی کردن و توقع بیش ازحد طرفین در متحد الشکل بودن در همه امور از شخصیت ها گرفته تا علایق و سلایق اشاره داشتند.
احمد رضا سعیدی در جمع بندی نظرات طلاب بیان داشت ؛یکی از مسایلی که نمی توان بی تفاوت از کنار آن گذشت ،افزایش آمار طلاق می باشد چرا که این آمار در ایران در هر ساعت به 18 نفر رسیده است و 6 میلیون پرونده جدیدقضایی داریم که بخش عمده آنها به علت عدم ارتباط صحیح با همدیگر تشکیل شده است و یکی از علت های اصلی طلاق هم ناشی از همین مسئله است.
ایشان یکی از علت های اصلی افزایش طلاق را عدم شناخت کامل طرفین دانست و و براین موضوع تاکید داشت که طرفین 6-9 ماه باید در ارتباط باشند تا یک شناخت اجمالی نسبت به یکدیگر قبل از ازدواج پیدا کنند اما در این زمان چند نکته را نباید فراموش کرد که اولا خانواده ها کاملا در جریان این ارتباط باشند ثانیا جریان شناخت خیلی طولانی نشود و ثالثا وارد رابطه احساسی نشوندو یکی دیگر از علل افزایش طلاق را عدم تربیت پسر و دختر دانست چرا که والدین از همان کودکی تمام دخواست های فرزندان خود را سریع پاسخ میدهند در صورتی که حداقل 20 درصد از خواسته های کودکان باید با تاخیر پاسخ داده شود تا در زندگی با برخورد با مشکلات سریع واکنش نشان ندهند و خانواده را از هم نپاشند و این نکته یادمان باشد که اگر ازدواج یک امر خصوصی است اما طلاق یک امر عمومی است و تبعاتش گریبانگیر تمام جامعه هم میشود.
وی در پایان با تاکید بر نقش کلیدی زن در خانواده اظهار داشت در ارتباط زوجین باید تفاوت ها و مشاجرات باشد تا یک خانواده زنده و پویا نگه داشته شود اما مشاجره هم قدرت مدیریتی میخواهد که زن با هنر خود میتواند مرد را هدایت کند. طلاق آخرین راهکار در مشاجرات است و در صورتی صحیح است که بودن ضررش بیشتر از نبودن باشد.
مرکز تخصصی زینب کبری ( سلام الله علیها ) آران و بیدگل کرسی آزاد اندیشی با حضور کارشناس مشاوره در امور خانواده جناب آقای احمدرضا سعیدی برگزار می کند .
مرکز تخصصی زینب کبری ( سلام الله علیها ) آران و بیدگل کرسی آزاد اندیشی با حضور
کارشناس مشاوره در امور خانواده جناب آقای احمدرضا سعیدی برگزار می کند .
زمان : شنبه 28 آذر
ساعت : 9 الی 12 صبح
مکان : کانون شهید بنی طباء
به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش نشستی با عنوان "انگیزه بخشی پژوهشی" در مدرسه علمیه حضرت زینب (س)برگزار گردید.
به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش نشستی با عنوان “انگیزه بخشی پژوهشی” در مدرسه علمیه حضرت زینب (س)برگزار گردید. در این نشست سرکار خانم “امین پور” با بیان ضرورت و جایگاه پژوهش درحوزه های علمیه قدمت پژوهش در حوزه ها را به اندازه قدمت فقاهت و اجتهاد دانستند و امر پژوهش را به عنوان معیار بین المللی در تمامی اداره جات ، دانشگاه ها و مراکز علمی معرفی نمودند.
ایشان با اشاره به آیه قرآنی “هل یستوی الذین یعلمون و الذین لا یعلمون” اهمیت دین اسلام به امر تحقیق و پژوهش را یاد آور گشتند و با استناد به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر “ایجاد نهضت نرم افزاری “حوزه های علمیه را به عنوان فرمانده و رهبر فضای مجازی معرفی نمودند که باید نیاز اقشار جامعه را در این فضا به طور صحیح اشباع کنند و این امر با کمک پژوهش امکان پذیر می باشد.
ایشان خود به عنوان یک پژوهشگر موفق «وضعیت علوم انسانی در دانشگاه ها»، «ضرورت اجتماعی و فرهنگی و توسعه جنگ نرم» ، «ضرورت تاریخی» ، «ضرورت عمومی» و «ضرورت خانوادگی» را به عنوان مهمترین عوامل بها دادن به بحث پژوهش دانستند. و برای امر پژوهش فوایدبیشماری از جمله : «فضیلت آن»،«عامل خدمت رسانی بهتر» ، «زبان جوانان امروز»،«جلوگیری از درجا زدن» ، «بالا بردن جرأت علمی پژوهش گر»، «افزایش نشاط» ، «موقعیت شغلی مناسب »… بر شمردند.
نشست طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهاآران وبیدگل با مسول آموزش و تربیت سپاه ناحیه آران و بیدگل با موضوع تربیت فرزند
نشست طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهاآران وبیدگل با مسول آموزش و تربیت سپاه ناحیه آران و بیدگل با موضوع تربیت فرزند
مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها نشستی با موضوع تربیت فرزند با حضور مسول آموزش و تربیت سپاه ناحیه آران و بیدگل برگزار کرد.
درابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین مهدی صالحی بیان داشت فعالیت تربیتی یک فرایندی است مستمر و تدریجی که منجر به یک تغییر رفتار و نهادینه شدن باورهای اعتقادی در متربی می گردد و این تغییر رفتار باید از سوءرفتار به حسن رفتار گرایش پیدا کند .
ایشان به این موضوع اشاره داشت که در قدیم مجاری رفتار ساز فقط خانواده بود و آلان انواع مجاری رفتار سازوجود دارد که باعث گردیده که یک تضاد تربیتی و تضاد فرهنگی در فرزندان مشاهده کنیم.
وی در ادامه به سه رکن اساسی علم تربیت پرداخت که عبارتند از :ساختار،شیوه و راهکار ،آسیب شناسی وبا تاکید برعدم شناخت والدین به تنبیه و تشویق صحیح ،اولین راهکار شناخت را رفاقت و دومین راهکار شناخت را هم کلام شدن برشمرد که در این باره وی تاکید بر نقش مادر در خانواده داشت؛چرا که یک مادر در مقام زن دارای ویژیگی هایی است که پدر فاقد آن می باشد و آن هم قدرت کلامی خانم هاست.
ایشان درپایان این نشست اظهار داشت دو اصل مهم در هم کلامی مادر با فرزندان شامل توجه نمودن مادر به فرزند در حین سخن گفتن ،به شکلی که تمام وجودش گوش باشد و دیگراینکه اگر نکته منفی در فرزندش دید همان لحظه برخورد نکند چرا که باعث عدم اعتماد فرزند به مادر خود شده و دیگر با او هم صحبت نخواهد شد.
برگزاری هم اندیشی آسیب شناسی فعالیت های پژوهشی در مدرسه و مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن زینب کبری سلام الله علیها
هم اندیشی آسیب شناسی فعالیت های پژوهشی درمدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها با حضور معاونین پژوهش و اساتید روش تحقیق نیمه اول آذر ماه برگزار شد.
خانم مرشدی معاون پژوهش مرکز تخصصی در ابتدای جلسه با بیان اینکه باید در هر نیمسال، فعالیت های پژوهشی مدرسه مورد ارزیابی قرار گیرد افزود: با هم فکری معاونین پژوهش مدارس علمیه و اساتید روش تحقیق شاهد پیشرفت های روز افزون در امر پژوهش هستیم و هدف جلسه امروز بررسی مشکلات تحقیقی طلاب است.
خانم امین پور از اساتید روش تحقیق در ادامه گفت: متأسفانه برخی از امور سبب کاهش انگیزه طلاب در امر پژوهش گردیده است. مواردی از جمله:
- انجام تحقیقات پایانی برخی طلاب توسط افراد دیگر
- انتظار انجام مقاله کامل برای طلاب مبتدی تحقیق جهت ارسال به جشنواره
- ارائه تحقیق با کیفیت پایین توسط طلابی که سنوات تحصیلی آنها رو به اتمام است.
- طلاب پایه 5 داوطلب سطح(3) که در زمان محدود موظف به ارائه تحقیق پایانی هستند.
با بررسی موارد مطرح شده، نتیجه این هم اندیشی این شد که اول باید هدف از انجام تحقیقات توسط طلاب مشخص گردد.
آیا هدف جذب بیشتر، خروجی بیشتر یا کیفیت بهتر که مدرسه بر اساس هدفی که در پیش گرفته است برنامه های خود را اجرا کند. پیشنهادات مطرح شده نیز عبارتند از اجرای طرح گام به گام برای پژوهش، دادن اختیارات به استاد روش تحقیق و ارائه گزارش بعد از اتمام نیمسال تحصیلی، تصویب ضوابط مشخص برای طلاب دارای شرایط خاص.
مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها نشستی با عنوان سبک زندگی برگزار کرد.
پیوند: http://h-zeynabqom.whc.ir/
دراین نشست سرکار خانم مشرقی با اشاره به مدرنیته شدن دنیای امروز بیان نمودند تمام آنچه یک انسان در زندگی فردی و اجتماعی خود به آن نیاز دارد در دین مبین اسلام وجوددارد. ایشان با بیان روایتی ازامام صادق(ع) مبنی بر اینکه هیچ چیز درزندگی انسان وجود ندارد که انسان به آن نیازداشته باشد و درقرآن نیامده باشد تأکیده کرده گاهی بعضی ازدستورات دین اسلام به مذاق ما خوش نمی آید ولذاآن را نمی پذیریم و ایراد به دین وارد می کنیم در صورتی که تمام آن چه برای انسان مفید و سودمند است در دین اسلام وجود دارد.
ایشان با اشاره به آیه «و من اعرض عن ذکری فان له معیشه ضنکا» (124/طه) بیان کردند اگر می خواهید مشکلاتتان حل شود به دین عمل کنید .
درادامه نیز بیان کردند: اگر دینی را که انتخاب کردیم آنگونه که لازم است بشناسیم و زندگی خود را براساس همین دین قرار دهیم در مسیر بندگی قرار گرفته و به سعادت ابدی رسیده ایم وعصرودوره ای که درآن زندگی میکنیم عصرتکنولوژی ومدرنیته است،مدرنیته بر سبک وزندگی افراد تاثیر گذاشته است ، خصوصا در راه وروش زندگی مسلمانان به جد دیده میشود.
بحث سبک زندگی یک بحث کلی است:۱_خوراک وتغذیه ۲_ پوشاک ولباس ۳_ساختمان وخانه ها۴_گفتارو ارتباط کلامی ۵_اخلاق واعمال
امروزه مردم دین را به دو شاخه تقسیم میکنند: یک شاخه آن مسایل آسان ودلپسندودلچسب ویک دسته از مسایل سخت و دشوار ومشکل که برای ۱۴۰۰ سال پیش کاربرد داشته استفتا زمان که نگرش افراد از دین اینگونه باشد زندگیها رنگ خدایی واسلامی نخواهد داشت.
باید سعی شودتمام کارهای روزانه از مهمانی ها گرفته تا محیط کار وحتی آشپزی ،شستشوی لباس و تربیت فرزند را بانیت وبه خاطر خدا انجام شود؟بدین ترتیب کارها که با نیت طهارت انجام شد کم کم رنگ خدایی میگیرد
تقدیر و تشکر از فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی با حضور مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها
در این مراسم محبوبه داداشی مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها به ایراد سخن پرداخت و در باب ماه صفر گفت: ماه صفر ، معروف به شومی و بدشگونی است. از پیامبر اکرم (ص) درباره ماه صفر، چنین نقل شده هر کس خبر تمام شدن این ماه را به من دهد، بشارت بهشت را به او میدهد.وی در ادامه تاکید داشت که
در این ماه، به دادن صدقه اهتمام بیشتری داده شود بجهت ایمنی از بلاها،و دعای معروف این ماه هر روز ده مرتبه خوانده شود.
در ادامه خموشی مسول کتابخانه مدرسه از حضور فعال و پررنگ طلاب در امر کتابخوانی تشکر کرد و از فعالان عرصه کتابخانه تقدیر و تشکر کرد.
سپس رحمتی مشاور مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهابا اشاره به اهمیت امر آموزش تاکید داشت هر طلبه باید در کنار درس خواندن،از انجام فعالیت های فرهنگی خود را محروم نکند تا استعداد های نهفته در درونش به خاموشی نگراید .
در پایان مراسم تقدیر و تشکر از فعالان فرهنگی توسط مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها به عمل آمد.
رونمایی از کتاب ستاره سهیل با قلم فاطمه شبانه، طلبه مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران وبیدگل
مراسم تقدیر از نویسنده کتاب ستاره سهیل به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها برگزار گردید.
رونمایی از کتاب ستاره سهیل همزمان با ولادت امام محمد باقر علیه السلام در سالن اجتماعات مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها برپا گشت.
در این مراسم با فاطمه شبانه مصاحبه ای به عمل آمد که ایشان از مهمترین و بارزترین ویژگی کتاب خود به عنوان یک رمان عاشقانه ، پایبندی طرفین به باورها و اعتقادات خود و زیر پا نگذاشتن ارزش های دیینی می باشد.
وی در ادامه به مشکلات رو به روی یک نویسنده که در طی نگارش با آن مواجه می باشد اشاره داشت .
اییشان در پایان مصاحبه به تمام طلاب اشاره داشت و گفت :هر نویسنده و هر کس که به نویسندگی علاقه دارد باید هر روز مطالعه داشته و هر روز دست به قلم باشد .
در پایان مراسم مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها محبوبه داداشی از فاطمه شبانه تقدیر و تشکر به عمل آورد.
حضور مدیر کل ارتباطات و همکاری حوزه های علمیه خواهران(دبیر جشنواره علامه حلی) در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران وبیدگل
حضور مدیر کل ارتباطات و همکاری حوزه های علمیه خواهران(دبیر جشنواره علامه حلی) در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران وبیدگل
حجه الاسلام والمسلمین جواد اسماعیل نیا در مورخه 94/8/18 با هدف انگیزه بخشی به طلاب جهت شرکت درهشتمین دوره جشنواره علامه حلی در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها حضور یافت.
دبیر جشنواره علامه حلی در این دیدار گفت :
((این جشنواره به یک نماد و برند تبدیل شده است.حضور ما در این مکان با هدف شناساندن این جشنواره به حوزه های علمیه و به عدالت نزدیک کردن نتایج و ارزیابی های آن می باشد)).
ایشان در ادامه افزود:
طلاب می توانند در دو بخش به نگارش مقاله، کتاب و تدوین پایان نامه بپردازند:
1- موضوعات علوم اسلامی و علوم انسانی مرتبط با حوزه دین
2- بخش ویژه : جهان اسلام و تهدیدات اندیشه تکفیر و افراط گری
ایشان در پایان به نحوه ارزیابی مقالات ارسالی و امتیازات برگزیدگان جشنواره اشاره نمود.
نیم نگاهی به مراسم دهه دوم محرم در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها
برگزاری جلسات تفسیر زیارت عاشورا در ماه محرم و صفردر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها
بسمه تعالی
برگزاری جلسات تفسیر زیارت عاشورا در ماه محرم و صفردر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها
تفسیر زیارت عاشورا در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها توسط محقق برگزیده شهرستان آران وبیدگل برگزار گردید.
در این جلسات غلامرضازاده محقق برجسته آران وبیدگل به تفسیر زیارت عاشورا می پردازد.
ایشان در این جلسات به فضلیت خواندن زیارت عاشورا ، شرح و تفسیر و انطباق این زیارت نامه با مسائل روز جامعه اشاره دارد.
وی در قسمتی از سخنان خود بیان داشت که زیارت عاشورا قسمتی از آن مصیبت بزرگ وارد شده بر امام حسین علیه السلام است، به شکلی که آیت الله مطهری رحمه الله علیه بیان داشتند که واقعه کربلا بیست جنایت بزرگ رخ داد که در دنیا بی نظیر بود.
ایشان اشاره ای به مطالبی که ذاکرین اهل بیت در ذکر هایشان بیان می کنند داشت و گفت :گاهی خود ما محبین و شعیان امام حسین علیه السلام هستیم که به خاندان ایشان ظلم می کنیم چرا که به هر قیمتی می خواهیم اشک مردم را در بیاوریم.
در تاکید برسخن خود اشاره ای به فرموده ی امام زمان حضرت مهدی عجل الله تعالی داشتند که فرمودند لعنت خدا و همه ملائک و بندگانصالح خدا برکسانی که حق ما را به خوبی ادا نمی کنند.
در پایان به مناسبت شهادت امام سجاد علیه السلام مداح اهل بیت کدخدایی به ذکر مصیبت در وصف آن امام معصوم پرداخت.
دیدار مبلغین دینی مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران و بیدگل با ریاست امور پرورشی آموزش و پرورش آران و بیدگل دراولین هفته ی آغاز به کار خود، در مدارس شهرستان آران وبیدگل
بسمه تعالی
اولین جلسه معارفه مبلغین دینی مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران وبیدگل با ریاست امور پرورشی آموزش و پرورش در اولین هفته حضورمبلغین در مدارس سطح شهرستان آران وبیدگل در اداره آموزش وپرورش برگزار گردید.
در این دیدار ریاست آموزش و پرورش آقای نوذریان ،آقای ارباب حسنی مسول حراست و خانم میرزاییان مسول امور بانوان و خانم رحمتی مسول اعزام مبلغین مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها ومعاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها میرزازاده به همراه 12 نفر از مبلغین دینی مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها حضور داشتند.
این جلسه دو ساعته با بیان خانم میزاییان آغاز گشت و ایشان از تمامی مبلغینی که در طی این سه سال با آموزش و پرورش همکاری داشتند تشکر و قدر دانی کرد .
نوذریان در طی قدر دانی از همکاری مبلغین اظهار داشت ما فرهنگیان و شما مبلغین به عنوان الگو برای تک تک دانش آموزان هستیم، پس در درجه اول انشاالله خومان عامل باشیم تا عامیل به امر الهی افزایش یابند.
در پایان جلسه تک تک مبلغین به معرفی خود ، سابقه کاری و تجربه کاری خود پرداختند.
برگزاری مراسم سوگواری سرو و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین علیه السلام ،دهه دوم محرم در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران وبیدگل
برگزاری مراسم سوگواری دهه دوم محرم در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران وبیدگل
مراسم سوگواری سرو و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین علیه السلام در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیه آران وبیدگل برگزار می گردد.
این مراسم از یازدهم تا بیستم ماه محرم ادامه خواهد داشت و هر روز به یاد تعدادی از شهیدان این مراسم متبرک می گردد.
آغاز این مراسم هر روز از ساعت 6-7:30 صبح است. و با سخنرانان مجرب شهرستان آران و بیدگل و مداحی شیخ مهدی رحمتی برگذار خواهد گشت.
اولین گرد همایی مرکز پاسخگویی احکام مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهای آران وبیدگل با صنف بانوان آرایشگر
اولین گرد همایی مرکز پاسخگویی احکام مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهای آران وبیدگل با صنف بانوان آرایشگر
اولین گرد همایی را مرکز پاسخگویی احکام مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهای آران وبیدگل با صنف بانوان آرایشگر شهرستان آران وبیدگل و کاشان برگزار کرد.
این گرد همایی که از طرف مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها با حضور 20 آرایشگر بانو برگزار گردید و اله وردیان استاد حوزه و کارشناس پاسخگو به احکام مرکز پاسخگویی به احکام مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها به ایراد سخن پرداخت.
وی به بیان احکام آرایش بانوان در زمینه های تاتو دائم و هاشور،آرایش چهره ،کاشتن ناخن و ابرو و مژه مصنوعی ،گریم ، لنز آرایشی ، رنگ کردن ابرو، برداشتن ابرو ، اجرت گرفتن آرایشگران و احکام مانع بودن موارد ذکر شده برای وضو و غسل پرداخت و نظرات مراجع مختلف را در این موضوعات مطرح کرد و در پایان بروشوری را که توسط مدرسه علمیه تهیه و تنظیم گشته بود در خدمت آرایشگران قرارگرفت.
برگزاری اولین نشست فرهنگی – پژوهشی: نقش طلاب در احیاء امر به معروف و نهی از منکر در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران وبیدگل
برگزاری اولین نشست فرهنگی – پژوهشی: نقش طلاب در احیاء امر به معروف و نهی از منکر در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران وبیدگل
مدرسه علمیه ومرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی حضرت زینب سلام الله علیها آران وبیدگل اولین نشست فرهنگی - پژوهشی را در هفته احیا ءامر به معروف و نهی از منکر برگزار کرد.
این نشست با حضور طلاب سطح دو و سه و اساتید محترم مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها در مورخه 94/7/26 برگزار گردید
در این نشست معصومه امین پور استاد حوزه و کارشناس بحث به ایراد سخن پرداخت و بیان داشت جنبش و حرکت امام حسین علیه السلام با این شعار آغاز گردید: خدایا ارزش ها را دوست دارم و ضد ارزش ها را ناپسند میشمارم.
امام حسین علیه السلام با بررسی اوضاع جامعه به این نتیجه رسیدند که معروف ها هر روز در حال کاهش است و منکرها رو به افزایش هستند به همین علت کمبود این واجب فراموش شده را احساس کردندو یکی اهداف نهضت خود را احیاء امربه معروف و نهی ازمنکر قرار دادند.
با نگاه به اوضاع جامعه امروز،از حجاب و پوشش و عزاداری هایمان گرفته که این روزها فقط به ظاهر بسنده کردیم و ظاهری سیاه پوش داریم اما دریغ از اینکه باید برای همین لباس مشکی هم یک حرمتی قائل باشیم تا امنیت که در سال های اخیر کاهش یافته است.
ایشان تاکید داشت که در زمان حکومت امام حسین علیه السلام حکومت از دست باشرافت ترین فرد به دست پست ترین فرد افتاد و آلان هم نابسامانی های وضع جامعه امروز علتش چیزی نیست مگر عدم تذکر به یکدیگر و واجب فراموش شده ای به نام امر به معروف و نهی از منکر.
در این زمانه دشمن خیلی خوب برروی احکام شرع ما دست برده و مغالطه کرده است و در عرف هم جاری شده است که اگر تاثیر ندارد امر به معروف و نهی از منکر واجب نیست اما آیا واقعا احکام شرع ما این است ؟!!اصل حکم شرع این چنین بیان شده که اگر احتمال تاثیر میدهید باید امر به معروف و نهی از منکر کنید اما دشمن این احتمال تاثیر را مغالطه کرده و برداشته است.
مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای این چنین فرمودند:احتما ل تاثیر همه جا قطعی است و کار امر به معروف را باید انجام داد.
در جامعه بعضی ها مسولیتشان سنگین تراز بقبه افراد جامعه است مانند ما طلاب.
حضرت آیت الله جوادی املی از حضرت مسیح علیه السلام بیان می کنند که مالا ینفعک لهوه لا ینفعک لفظه اگر دیدار کسی در تو تاثیر نداشت پس لفظش هم در تو تاثیر ندارد.
ما طلاب باید خودسازی داشته باشیم تا دیدارو گفتارمان بر روی افراد تاثیر گذار باشد و در این بین اسلام هم تاکید بر دیدار با علما کرده است چون اگر عالم؛ عالمی باشد که خودسازی کرده باشد ،دیدارش بر وجودافراد تاثیر گذار خواهد بود.یکی از نامه های امیر المومنین علی علیه السلام به امام حسن مجتبی علیه السلام این طور بیان شده است که اگر دیدار یک نفر در تو تاثیر گذر بود بدان گفتارش هم تاثیر گذار خواهد بود.
اول هم ما طلاب باید از خودمان شروع کنیم. در این باره حضرت آیت الله جوادی آملی می فرمایند:در همه ما خداوند یک نورانیتی را به ودیعه گذاشته که باید از آن استفاده کرد و به ظلمات تبدیلش نکیم.اگر دیدیم که در فرزند و خواهر و مادر خودم نمی توانم تاثیر گذار باشم باید بدانم که این نوانیت را از دست داده ام که وجودم و گفتارم تاثیر ندارد.
وی با بیان سخن ایت الله جوادی آملی که مهمترین و اولین و ضروری ترین شرط برای طلبه و دانشجو طهارت روح است برخودسازی تاکید کردند و گفتند اگر خواستیم گفتارمان تاثیر گذار باشد باید دارای قلب مصفا ودل خاشعی داشته باشیم.
و اشاره ای به کلام امیر المومنین علی علیه السلام به امام حسن علیه السلام داشتند که : اگر یقین کردی در امورت،قلبت مصفا شده آنگاه خشوع پیدا می کنی در این هنگام نظراتت کامل میشود و همه نظراتت واحد ، آنگاه هدفتان واحد و مشخص میشود.
در ادامه جلسه سرکار خانم مرشدی مسئول ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر مدرسه به وظیفه و اهداف و ضرورت این ستاد پرداخت و از طلاب در همکاری با این ستاد دعوت به عمل آورد .
پایان بخش جلسه امر به معروف و نهی از منکر، مداحی ویژه ایام محرم بود که با حضور مداح اهل بیت برگزار گردید.
سلسله نشست مهارتی ،همسران دلگرم در هفته خانواده در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهای آران وبیدگل
بسمه تعالی
سلسله نشست مهارتی ،همسران دلگرم در هفته خانواده در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهای آران وبیدگل
اولین نشست مهارتی ، همسران دلگرم در هفته خانواده در سال تحصیلی جدید با حضور مشاور مدرسه علمیه حضرت زینب سلام االله علیها برگزار گردید.
این نشست به صورت هفتگی در ساعات فرهنگی به مدت یک ساعت با حضور مشاوران مدرسه برگزار می گردد .
سیفی زاده مشاور مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها در اولین جلسه به مهارتهای فراموش کردن تلخی ها در روابط زناشویی پرداخت و تاکید کرد آثار این فراموشی چیزی نیست مگر گسترش شادی و نشاط در محیط خانواده که باعث ایجاد دلگرمی بین اعضای خانواده میشودو درادامه وی با طلاب به بحث و گفتگو نشست.
در ادامه این نشست ها عوامل و موانع دلگرمی در کانون خانواده با وجود هجمه های فرهنگی دشمنان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
هر گاه زن مسلمان منحرف شود ،یک نسل کامل در پی آن منحرف می شود.
مصاحبه ای در شبکه [الاسرائيليه] با دکتر اسرائيلى (مالحوم اخنوف) صاحب ایده اِستارآکادمی
(کلاسهای رقص و آواز) انجام شده كه توجه شما را به گوشه هايي از آن جلب مي كنيم
سوال اول از او پرسیده شد: امروز که تو بزرگترین آرزویت (استارآکادمی) را در مرکز سرزمین اسلامی برآورده کردی چه احساسی داری؟
جواب داد: احساسم قابل توصیف نیست ولی خیلی از عمرمان را گرفت تا اینکه توانستیم به هدفمان برسیم.
سوال: منظورت از اینکه
(خیلی از عمرمان را گرفت) چیست؟
گفت: بله! سالها نشستیم تا توانستیم آن را وارد دولتهای غربی کنیم، سپس به دولتهای عربی…، وما می دانستیم که ایده مان به موفق ترین نقشه در روند دولت اسرائيلى تبدیل خواهد شد!!
سوال: چرا مطمئن بودید که در این ایده موفق خواهید شد؟
در جواب گفت: زیرا می دانستیم مسلمانان امروز از دینشان دور شده اند، و در این میان جوانان مسلمان نیز به برخی وظایف اسلامی متمایل شده اند، که اگر از این پایبندتر و ملتزم تر می شدند دولت ما را نابود می کردند!!
سوال: چرا حریص بر این بودید که (استارآکادمی) وسیله نفوذ به مسلمانان باشد؟
چند تا از حاشیه های جالب بازدید رهبر از نمایشگاه کتاب:
چند تا از حاشیه های جالب بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب :
1 : به غرفه ی رحیم پورازغدی که رسیدند فرمودند :
سلام منو به ایشون برسونید .
2 : جایی کسی بلند گفت برا نابودی آمریکا و داعش و اسرائيل صلوات
که آقا فرمودند :
اگه با صلوات نابود میشن ما 10 تا بفرستیم
3 : جلو یه غرفه دست روی کتابی گذاشتند و فرمودند :
کسی هم اینو میخره ؟
مسئول غرفه گفت : نه متأسفانه .
آقا فرمودند :
متأسفانه نداره اصلا این کتاب خوبی نیست !!
4 : در ادامه به یه غرفه رسیدند برا لرها بود .
به آقا گفتند :
ما لرها همیشه آماده ایم
آقا فرمودند :
خدا شما لرها رو حفظ کنه
5 : غرفه دارجوان خطاب به رهبر انقلاب: این قرآن را خانم بنده برای سفره عقد،گفتند شما تبرک کنید
رهبر انقلاب: من قرآن را تبرک کنم؟!!
من دستم به قرآن بخورد، دست من تبرک میشود…
یک رسانه باشیم
برگزاری همایش آسیب های فرهنگی دجالواره ،فضای مجازی
بسمه تعالی
برگزاری همایش آسیب های فرهنگی دجالواره، فضای مجازی در حوزه علمیه حضرت زینب (س)آران وبیدگل
در مورخه (21/8/93)همایش آسیب های فرهنگی دجالواره ،فضای مجازی در حوزه علمیه حضرت زینب (س)آران وبیدگل برگزار گردید.
این همایش به مدت 4ساعت در حوزه علمیه حضرت زینب (س) با سخنرانی حجت الاسلام حاجی احمد نماینده ولی فقیه در سپاه آران وبیدگل برگزار شد.
این همایش در دو بخش؛ بخش اول آشنایی با فضای مجازی و آسیب های این تکنولوژی و بخش دوم به وظیفه ما طلاب وتبلیغ چهره به چهره با کاربران فضای مجازی بود.
ایشان در ابتدای سخنان خود به آماری پرداخت ،مبنی براین که ایرانیان بالاترین آمار استفاده از وایبر را دارند ومبتذل ترین عکس های فیس بوک از آن ایرانیان است.
از نظر رهبر مان اینترنت به همان مقدار که نعمت است نقمت هم هست وافزود پیامد های استفاده از این فضای مجازی در زمانه ما چیزی نشده جز بالا رفتن سن ازدواج ،مد گرایی وتجمل گرایی،فرو پاشی بنیان خانواده.
وی در بخش دوم بیشتر به پخش کلیپ هایی پرداخت که اوضاع مهد کودک ها ی امروز جامعه ،جایگزین شدن سگ به جای بچه در خانواده ها ،فضای کوچه وخیابان های ما در روز چهارشنبه سوری را نشان می داد که همه الگو گرفته از شبکه های ماهواره ای بودند .
ایشان به معرفی تعدادی از شبکه های ماهواره ای وبرنامه هایشان پرداخت وگفت این شبکه ها با این برنامه ها می خواهند به مخاطبانشان این عقیده را القا کنند که ما کاری به مذهب و آیین ورسومتان نداریم، فقط خود تان را با این قید وبند ها محدود نکنیدو آزاد زندگی کنید.
در پایان ایشان به راهکار هایی جهت روشنگری اذهان عمومی نسبت به این فضای مجازی پرداخت و خواست که طلاب در جمع های خانوادگی با نشان دادن آخر و عاقبت زندگی ها یی که عجین شده بودند به این فضا ها ،خودشان را از فردا نه ،از همین الان نجات دهند .
حضور آیت الله حسینی بوشهری مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور در آران وبیدگل
بسمه تعالی
همایش بزرگ طلاب آران وبیدگل وکاشان در مصلای بزرگ آران وبیدگل با حضور مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور ،آیت الله حسینی بوشهری
همایش بزرگ طلاب در مورخه (5/3/93) همزمان با شب بعثت پیامبر اکرم (ص)با حضور ایت الله حسینی بوشهری مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام روحانی امام جمعه موقت آران وبیدگل به سخنرانی پرداختند و گفتند در کشوری قرار داریم که حکومت اسلامی درآن حکم فرماست وزیر پرچم ولایت فقیه قرار دارد ،باید 2اصل مهم را در زمان حال بیشتر ،روحانیون حفظ کنند وآن 2 اصل مهم یکی فرگیری علم ودیگری تحول است.
سپس آیت الله حسینی بوشهری به ایراد سخن پرداختند ؛ابتدای سخنان خود رابا سخنی از نبی اکرم آغاز کردند که ایشان فرمودند هنگامی که خداوند نعمتی به بندگانش اعطا می کند دوست دارد که اثر این نعمت را در رفتار وسکنات وزندگی او مشاهده کند.
ایشان روحانیت را یکی از نعمت های بزرگ الهی دانستند وافزودند هر اندازه نعمت بزرگ می شود ،تکلیف سنگین تر می شود .روحانیت دارای مراحل سختی است که باید در مقابلش ایستادگی کرد و خداوند در روز قیامت در مقابل این سختی کشیدن ها پاداش اعطا خواهد کرد.
آرم ونماد روحانیت همین عمامه وعباست وبه واسطه ی همین لباس خداوند به ما آبرو داده پس باید در رفتار ما این نعمت بزرگ آثارش ،دیده شود .
کسانی هستند که از زبان این وآن وارد دین می شوند و روزی با زبان این وآن از دین خارج خواهند شد .
فقط قشر روحانیت می باشند که در کنار کتاب و سنت درس آموخته وهرگز متزلزل نمی شود.
در گذشته فرد وارد حوزه می شد به عنوان طلبه اگر می توانست ،درس خواندن را ادامه می داد وگرنه به داشتن یک مسجد بسنده می کرد اما امروزه از روحانیت تا جایگاه رهبری انتظار می رود در کنا ر این انتظار ، انتظار مردم وخانواده های شهدا و جوانان را باید به آن افزود .
رفتار یک روحانی باید به گونه ای باشد که مردم باورها واعتقادات دینی خود را به عینه از او بیاموزند .
باید یک روحانی قبل از مسائل علمی مسائل رفتاری خود را ارتقاءبخشد ودر حوزه درس بخواند وملا بشود .
و.قتی شرایط جامعه را در شهر ودانشگاه مشاهده می کنیم فریاد برمی آوریم ،اما دریغ از اینکه ما یک شبانه روزمان را وقف یک جوان کنیم تا به راه مستقیم هدایت شود.
رسالت روحانیت فقط در جامعه ی ما سنگین نیست بلکه پدران شهیدان نیز رسالتی بر گردن دارند ومی توانندبا آبرویی که کسب کرده اند در هدایت جامعه نقش داشته باشند .
در پایان ایشان به این مطلب اشاره داشتند که جامعه به جد نیازمند طلاب خواهر می باشد ، فقط باید دغدغه داشت تا به هدف رسید .
حضور طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س) در غبار روبی حرم مطهر حضرت معصومه(س)
حضور طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س)در غبار روبی حرم مطهر حضرت معصومه (س)
در مورخه(21/2/93)طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س)به عنوان خادمین افتخاری جهت غبار روبی در حرم حضرت معصومه حضور به هم رساندند.
این مراسم روز دوشنبه بعد از نماز مغرب وعشا با حضور 60نفر از طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س) برگزار گردید .
در این مراسم خادمین حضرت معصومه (س)به هریک از خادمین افتخاری به شکل نمادین یک شال آبی رنگ ودستمال اهدا کردند ودر مقابل حرم حضرت معصومه به نوحه سرایی پرداختند وسپس طلاب به سمت ضریح مطهر حرکت کردند وبه گرد آن ضریح مطهر به طواف پرداختند.
تجلیل از استادان حوزه علمیه حضرت زینب (س)
مراسم تجلیل از استادان مدرسه علمیه حضرت زینب (س)به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم
درمورخه (20/2/93) مقارن با ولادت امام جواد (ع) از استادان مدرسه علمیه حضرت زینب (س) تجلیل به عمل آمد.
این مراسم با حضور مدیر محترم مدرسه علمیه حضرت زینب (س) سرکار خانم داداشی
برگزار گردید.
در ابتدا دکلمه ای توسط یکی از طلاب به محضر استادان تقدیم گردید و
سپس از هریک از استادان با تقدیر نامه وشاخه گل تجلیل به عمل آمد.
برگزاری مراسم ولادت بزرگ بانوی دشت کربلا حضرت زینب (س)
برگزاری مراسم ولادت بزرگ بانوی دشت کربلا حضرت زینب (س) به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س)مراسم جشنی در مورخه(17/12/92)در مدرسه علمیه حضرت زینب (س)برگزار گردید. این مراسم با قرائت آیاتی از قرآن مجید توسط یکی ازحافظان مدرسه علمیه حضرت زینب (س)اغاز گردیدویکی از طلاب با تقدیم کردن دکلمه خود به ساحت مقدس آن بزرگ بانو ؛حضرت زینب (س)،به دکلمه سرایی پرداخت. در ادامه با حضور مدیر محترم مدرسه ،خانم داداشی مراسم اهدای جوایز به فعالان مدرسه در زمینه های مختلف فرهنگی برگزار گردید . مراسم پایانی این جشن، مولودی خوانی توسط یکی از مداحان خانم بود .این مراسم با پذیرایی وپخش شکلات برروی سر حضار به اتمام رسید.
برگزاری جلسات آموزشی اخلاق طلاب در خانه وخانواده
برگزاری جلسات آموزشی اخلاق طلاب در خانه وخانواده اولین دوره از جلسات آموزشی اخلاق طلاب در خانه وخانواده با مبحث اصول همسر داری توسط استاد اخلاق ومشاور امنیتی کاشان سرکار خانم سرلک در مدرسه علمیه حضرت زینب (س)برگزار گردید. در این جلسات خانم سرلک گفتند که اصول همسر داری 25 اصل دارد که فقط ایشان به 4اصل آن اشاره کردند. اولین اصل آن محبت می باشد ؛آن هم محبت فیزیکی که باید دارای 4ویتامین باشد،ویتامین A:بیش از 10 ثانیه همدیگر را در آغوش گرفتن،ویتامینM:بیش از 10 ثانیه شانه های همسر را ماساژدادن ،ویتامین ،N:دستان خود رادر موهای همسر کردن،ویتامینD:دستان همسر را دردستان خود گرفتن. محبت کردن شامل محبت زبانی هم می شود ،روزی 20 مرتبه به همسر خود بگویید دوستت دارم و در مقابل همسر جز چشم گفتن کلمه دیگری را برزبان جاری نکنید چرا که این چشم گفتن شما را به مقام تسلیم می رساند. دومین اصل انصاف وگذشت می باشدایشان اشاره به این موضوع داشتند که نباید سال اول سال عشق باشد وسال های بعد ،زندگی عادی شود. ایشان افزودند :سومین اصل، انعطاف پذیری در زندگی می باشد،که هیچگاه نباید ما در زندگی دنبال ایده آل های ذهنمان باشیم چون هیچ وقت نمی توان به تمام آمال و آرزوهای ذهنی به طور کامل دست یافت. در زندگی باید تغییر های زندگی را پذیرفت واز سختی ها گذشت که اگر نگذشتی و ماندی و سعی کردی که آن مشکل را خودت برداری با نابود شدن خودت مساوی خواهد شد. چهارمین اصل ،اصل صبر می باشد که ظرف وجودی انسان را بالا می برد ایشان افزودند خداوند انسان ها را با بلا و سختی آزمایش می کند وخداونداین بلا وسختی را متناسب با ظرف وجودی هر انسانی متناسب می کند. ایشان در پایان چهارمین جلسه به این موضوع اشاره داشتند که ما زنان باید به خودمان ببالیم چون ما زنان کار خدا را انجام می دهیم وباید به این باور برسیم که خدا هست ونگاهمان می کند ویک روزی پاداش تمام خدمت کردن های ما زنان در حق شوهرمان راخواهد داد.
مدرسه علمیه حضرت زینب (س)شهرستان آران وبیدگل میزبان مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان قم
>جمعی ازمسئولان مرکزمدیریت حوزه های علمیه خواهران استان قم (مدیریت محترم استان ،معاون آموزش، معاون پژوهش و معاون فرهنگی) از مدرسه علمیه حضرت زینب (س) در مورخه (21/12/92) بازدید داشتند.
در این بازدید 3ساعته حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل نیا،مدیر حوزه های علمیه خواهران استان قم در بین طلاب حضور به هم رساندند و به ایراد سخن پرداختند .
ایشان در این نشست به این مطلب اشاره داشتند که عالمان دین سه دسته اند ،دسته اول کسانی هستند که سعی در این دارند که خود ودیگران را از معارف دین بهرمند سازند.
دسته دوم کسانی هستند که آنچه را که آموخته اند ، فقط به دیگران می آموزند در حالی که خود به آن عمل نمی کنند.
واما دسته سوم کسانی هستند که خود از عملی که آموخته اند بهره می برند اما به فکر دیگران نیستند .
ایشان در ادامه گفتند که ما در این جامعه امروزی اسلام شناس می خواهیم که اولا صاحب نظر باشد ،ثانیا به عملش عمل کند ،ثالثا در متن جامعه حضور داشته و ارتباط قوی با افراد جامعه برقرار کند.
وی سخنانان خود را با فرمایشی از پیامبر اکرم به پایان رساندند و گفتند حضرت محمد (ص)فرمودند:مسلمانان!هر گاه قصد کاری را کردید محکم انجامش دهید.
حجت السلام والمسلمین اسماعیل نیا و هیئت همراه در ادامه برنامه خود از بخش های مختلف حوزه از جمله بخش مدیریت ،امور مالی وبخش فرهنگی وپژوهش بازدید داشتند ودر هریک از قسمت ها، مسئولان به شرح وظایف خود و خدماتی که به طلاب ارائه می دهند پرداختند .
خانه تکانی دل
span style="font-size: large;">حیف نیست که ” سال ” نو شود ، ولی “حال” ما عوض نشود ؟!
چه خوب است که با کنار گذاشتن تقویم کهنه ، رفتار ناپسند را هم کنار بگذاریم و خودمان هم “نو” شویم .
آلودگی تنها رد لباس و فرش و پنجره و لوازم زندگی نیست .
دل هم گاهی آلوده می شود ، خود زندگی هم گاهی احتیاچ به تمیز کردن دارد.
سال نو که می رسد معمولا خانه تکانی می کنیم .
بیایید دل راهم خانه تکانی کنیم گرد و غبار گناه و هوس و غفلت از خدا را از آن بزداییم . وثتی در بهار ، همه چیز نو می شود ، ما چرا “نو” نشویم ؟!
تذکر لسانی وظیفه همگانی
درجامعه اسلامی ، تکلیف عامه مردم امر به معروف نهی از منکر با لسان است … چیزی که جامعه را اصلاح می کند ، همین نهی از منکر زبانی است .
اگر مردم به آدم بدکار، خلافکار کسی اشاعه ی فحشا می کند و می خواهد قبح گناه را از جامعه ببرد، بگویند ده ، صد یا هزار نفر و بطور کلی افکار عمومی جامعه روی وجود و ذهن او سنگینی کند این برای او شکننده ترین چیزهاست.
من می گویم : مردم باید این روحیه را پیدا کنند مردم همانطور که نماز را واجت می دانند باید امر به معروف را واجب بدانند فریضه امر به معروف و نهی از منکر در مرحله زبانی، آن وظیفه عموم مسلمین است و اختصاص به گروه و سازمان خاص ندارد .
مقام معظم رهبری
شما به غیر از زبان هیچ تکلیف دیگری ندارید نهی از منکر برای مردم فقط زبانی است .
برگزاری کارگاه اموزشی پیشگیری اولیه از اعتیادباحضور بیش از 30 نفراز طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س)
n: justify;">کارگاه آموزشی پیشگیری اولیه از اعتیاد در مورخه( 3/11/92)و(10/11/92)درمرکز تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان برگزار گردید.
این کارگاه که دو روزه بوده ودر سوم ودهم بهمن ماه در مرکز تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان برگزار گردید وبیش از 30نفر از طلاب زن ومرد در این جلسه حضور داشتند که حضور طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س)در این جلسه چشم گیر بود.
جلسه اول توسط اقای مهندس موسوی پناه برگزار گردید که ایشان دراین جلسه به اشنایی با انواع مواد مخدر و نحوه ی مصرف و اثار سوء ان بر روی مصرف کنندگان پرداخت.
ایشان در این جلسه گفت اعتیاد مزمن و طولانی است وترک ان روندی تدریجی وگاهی رو به عقب دارد.
مواد ماده های شیمیایی هستند که برعملکرد بیولوژیک مغز وبه طور کلی برسیستم اعصاب مرکزی تاثیر می گذارند ،اثر هر یک از مواد مخدر بر روی بدن متفاوت است که اثر ترامادون بسیار بیشتر است به صورتی که ترکش سخت تر از مواد دیگر می باشد.
در شروع استفاده ی هر نوع از مواد سه مرحله وجود دارد؛مرحله اول اشنایی با مواد که معمولا توسط دوستان صورت می گیرد .مرحله دوم شک وتردید ،در این مرحله فرد احساس می کند احتیاج به مواد بیشتری دارد که این مرحله دوران طلایی نامیده می شود .باید توجه داشت که این دوران طلایی در مواد مخدر قدیمی وجود دارد اما در مواد جدید وجود ندارد.واما مرحله سوم همان اعتیاد می باشد.
(ان ای) روش شناخت در مانی می باشد که با توجه به روند رو به رشد مواد جدید هیچ نقشی این روش در درمان ندارد و تنها در مورد مواد جدید درمان دارویی فقط پاسخگو است.
جلسه دوم در دهم بهمن ماه توسط آقای دهقانی ریس اداره بهداشت آران وبیدگل برگزار گردید. دراین جلسه ایشان به نقش خانواده واجتماع در پیشگیری از اعتیاد پرداخت .
ایشان گفت فرد معتاد یک مجرم نیست بلکه یک بیمار است وباید به او کمک کرد تا از این مواد افیونی رهایی یابد.
وی افزود مهمترین روش در تشخیص معتاد شدن یک فرد دقت کردن اعضای یک خانواده در خلق ،تفکر،ادراک ودر نهایت تغییردر رفتار فرد می باشد واولین نشانه های یک فرد معتاد پیدا شدن فندک وابزار های یک فرد معتاد است .وی در این جلسه بیشتر به صورت عملی از تجربه های کاری خود صحبت کرد ودر پایان ایشان بامعرفی کتابی با عنوان راهی برای رهایی از اعتیاد از محمد رضا سر گلزایی جلسه را به اتمام رساند.
برگزاری مراسم جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
style="font-family: times new roman,times;">به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مراسم جشنی با حضور آقای هیزمی در مورخه (14/11/1392)در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم جناب آقای هیزمی خود را از جا ماندگان قافله شهداء معرفی کردندوسالگرد پیروزی انقلاب اسلامی وایام الله دهه فجر را به طلاب تبریک گفتند.
ایشان اظهار داشتند که در هر مقطع زمانی هر فردی باید از حال وگذشته جامعه خود با خبربا شد ،والان این انقلابی که در ایران شکل گرفته است در هیچ جامعه ای ودر هیچ کشوری رخ نداده است،اگر هم رخ داده باشد در همان ابتدا در نطفه خاموش شده است .
ویژگی خاص انقلاب ما این است که توسط یک روحانی شکل گرفته است وهمین روحانی؛ حضرت ایت الله خمینی(قدس سره) در لحظه ورود خود فرمودند من باید در کنار ملت باشم اگر در لحظه نهایی انها را تنها بگذارم موجب نا امیدی انها خواهم شدوبدون هیچ ترسی می گوید این انقلاب هیچ احتیاجی به دو حکومت ندارد.
وبه اولین مکانی که می رود بهشت زهراست و می خواهد پیروزی انقلاب اسلامی را در کنار قبور شهدا اعلام کند ومی فرماید :من امده ام آقایی را به شما برگردانم استقلال وازادی و جمهوری اسلامی را به شما بدهم ،چیزی که جایش تا الان در بین شما خالی بود.
امام با وجود حکومت نظامی وارد ایران شد و خواستار لغو حکومت نظامی شد، در این هنگام بود که ایت الله مطهری وبهشتی با ایت الله طالقانی تماس گرفتند واز او خواستند که با امام صحبت کند تا با حکومت نظامی کاری نداشته باشد اما ایشان فرمودند که امام خواستار ان است که حتما باید حکومت نظامی شکسته شود وفرمودندکه امام گفتند از کجا معلوم که این دستور،دستور من نباشد !
ایشان در ادامه افزودند این تنها انقلابی است که بعد از امامان معصوم به صورت اسلامی تشکیل شده وتا الان باقی مانده است.انقلاب ما معجزه است و مکمل واقعه ی غدیر وکربلاست،انقلاب ما ادامه دهنده راه شهداست وحکومت اسلامی به معنای قرانی در ایران پیاده شده است وهیچ امتی در صدر اسلام مانند امت ایران نبوده که بتواند در تمام مسائل روی پای خودش بایستد.در خاورمیانه ما رتبه اول علمی را داریم ودر تحریم ها هر چقدر عرصه را بر ما تنگ کردند ما تلاشمان بیشتر شد وخودمان شدیم تولید کننده.
ایشان در پایان افزودند که شعار امام نه شرقی نه غربی است این یعنی هیهات مناالذله.ما در بدست اوردن این انقلاب جوانانمان را از دست دادیم اگر الان از انرژی هسته ای دست بر داریم و این پیشرفت را ادامه ندهیم این همان توهین به مقام شهداء وخانواده ها ی شهداست وانشاءاله روزی برسد که ایران ابر قدرت جهان بشود .وانتظار ما به پایان برسد واین انقلاب اسلامی رابه صاحب اصلی اش امام زمان(عج الله تعالی ) بسپاریم.
موضوع: کل یومٍ عاشورا وکل ارضٍ کربلا
ge: FA;” lang="FA"> روز عاشورا،روز پیروزی خون بر شمشیر،روز بزرگ فدا شدن به عشق یار، روز قرمز تاریخ؛ وکربلا سرزمین بلا ،منزلگاه این روز بود*
در روز دهم محرم که مشهور به عاشورا است،کسانی که با بهترین خلق خدا عهد و پیمان بسته و به ظاهر مسلمان شده بودند،همانهایی که در رکاب مصطفی (رحمة للعالمین) شمشیرهایشان را همیشه آماده نگاه میداشتند، سبط کوچکش را از قفا سر بریدند، حسینش را،عزیزدلش،نور دیده وبصرش را تشنه لب شهید کردند* آنها امام زمانشان وجوانان بنی هاشم را بی آنکه دلی بلرزد، به باد شمشیر گرفته و اهل بیتش، که اهل بیت رسول خدا بودند را میهمان تازیانه کرده وبه اسارت بردند*
خدای من چه حکایت عجیبی ست، مگر میشود انسان روزی با خدا باشد وروز دیگر سوار بر مرکب شیطان شود؛کمی که تأمل می کنم،میبینم آری شدنی است، بد نیست کمی به خودمان بیاییم*به این فکر کنیم که اگر آنها با امام عصرشان چنین جفایی کردند،ما چگونه با امام زمانمان رفتار کردیم؟ آیا به یاری اش شتافتیم؟ آیا زمانی که ندا میدهد “هل من ناصراً ینصرنی” جان را آماده فداشدنش میکنیم؟
آه خدایا چقدر انسان فراموش کاراست “حسین حسین"میگوید،آنگاه مهدی حسین را فراموش کرده؛برای حسین گریه میکند ولی از گریه ی مهدی حسین شرمگین نمی شود! بد نیست بیاد بیاوریم “کل یوم ٍعاشورا وکل ارضٍ کربلا"*این جمله ی زیبا، مصداق امروزماست که مهدی فاطمه دربینمان غریب و تنها مانده ؛ همانگونه که حسین فاطمه در کربلا فریاد “یا قلة ناصرا” سرداد*
مهدی جان مارا ببخش که زرق و ورق دنیا هوش از سرمان برده وما را مست خود ساخته است که نمیتوانیم صدایت رابشنویم و به ندایت لبیک گوییم*ای مردم بیایید فراموش نکنیم که آن روز سپاهیان یزید شکمهایشان از حرام پر بود وصدای حق را نمی شنیدند،همانگونه که در این زمانه برخی حق را می بینند ومی شنوند ونادیده ونشنیده میگیرند*این افراد همچون سپاه یزید همسفره شیطان شده اند وحاکم بی چون وچرای مغزشان شیطان وهوسرانی آنهاست*
آیا دیگر وقت آن نشده که به پا خیزیم تا به گمراهی کشیده نشویم؟باید عقل و چشم دل خود را بیدار و باز نگاه داریم تا ناخواسته و ندانسته روزی همچون عاشورا و سرزمینی چون کربلا تکرار نشود*
یادمان نرود که غریبی مهدی از غریبی حسین هم بسی سخت تر و درد ناک تر است چرا که حسین همراه اهل بیتش بود ولی مهدی اش تنهاست تنهای تنها*
نویسنده : صباح بنی نعمه
طلبه: سال اول سطح 2
مدرسه علمیه : حضرت زینب (س) .
برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش وتجلیل از پژوهشگران در مدرسه علمیه حضرت زینب (س)
در مدرسه علمیه حضرت زینب (س)برگزار شد.
این مراسم در مورخه (28/9/92) برگزار شد وجناب آقای دکتر باغبانی اظهار داشتند یک طلبه باید آموزش وپژوهش را در کنار هم داشته باشد و مهمترین عامل ،جهت سوق دادن یک طلبه به سوی پژوهش ،داشتن انگیزه می باشد.
وی افزود حقیقت یابی عامل ایجاد انگیزه در همه انسانهاست اما در بین طلبه ها عامل دیگری باید جهت ایجاد انگیزه وجود داشته باشد وآن هم انست که پژوهش یک طلبه مورد تایید خداوند تبارک وتعالی وامام زمان(عج ا..تعالی)قرار گیر د.
وی گفت :پژوهش جهاد است و شما پژوهشگران سربازان این جبهه فرهنگی هستیدویک طلبه باید نیاز جامعه خود را بشناسد و طبق اولویت بندی در نیاز ها ،به مهمترینش بپرداز د، در این صورت است که از مهمترین آسیب در پژوهش که موازی کاری است در امان می مانیم.
ایشان در پایان افزود همان طور که ادب گفتاری داریم باید ادب نوشتاری هم داشته باشیم ونباید هیچ وقت براساس فهم خودمان موضوعی را اثبات کنیم وآن را به افراد جامعه انتقال دهیم باید هر موضوعی تحلیل شود واز پیش داوری برحذر باشیم.
در ادامه جلسه دوتن از پژوهشگران خانم ها کاظمی ومهدیه به ارائه تحقیق خود که به صورت پیمایشی با عناوین (عوامل گرایش دختران دبیرستانی شهرستان آران و بیدگل به حوزه های علمیه )و (میزان تعامل زوجین حوزه علمیه حضرت زینب (س ) بایکدیگر) انجام شده بود پرداختند ودرپایان جلسه باحضور دکتر قاسمی وخانم داداشی مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب (س) به تجلیل از پژوهشگران برترپرداخته شد.
جلسه بصیرت دینی خانواده محترم کارکنان نیروی انتظامی شهرستان آران و بیدگل
جلسه بصیرت دینی خانواده محترم کارکنان نیروی انتظامی شهرستان آران و بیدگل کلاس بصیرت دینی همسران کارکنان نیروی انتظامی شهرستان آران و بیدگل با همکاری مدرسه علمیه حضرت زینب ( س ) برگزار شد . این جلسات پیوسته در 16 جلسه 50 دقیقه ای از تاریخ 12/9/92 تا 22/9/92 تدریس شد . این جلسات با موضوعات متفاوت و اساتید مختلف برگزار گردید . جلسات بدین شرح می باشد . · خانم زینب پهلوانی ؛با موضوع : معاد شناسی و اخلاق فردی . · خانم زهرا راحتی ؛ با موضوع : آیین همسرداری ( تحکیم خانواده – شاد زیستن ). · خانم زهرا راحتی ؛ با موضوع : بهبود روابط جنسی در همسران . · خانم معصومه امین پور ؛ با موضوع : احکام ویژه . · خانم مریم سیفی زاده ؛ با موضوع : تربیت فرزند . · خانم مریم سیفی زاده ؛ با موضوع : تهاجم فرهنگی . · خانم مریم سیفی زاده ؛ با موضوع : تهدیدها و آسیب ها . · دکتر مسعودی فر ؛ با موضوع : بیماری های زنان . · افتتاحیه با حضور مسئولین مذهبی و سیاسی دورن سازمانی و برون سازمانی . · اختتامیه با حضور مسئولین مذهبی و سیاسی درون و برون سازمانی .
برگزاری جلسات آموزشی آیین ولایتمداری در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) آران وبیدگل
] –>
e mso 9]>
te mso 9]>
>آموزشی آیین ولایتمداری در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) آران وبیدگل
اولین جلسه آموزشی آیین ولایت مداری با حضور مسئول سیاسی ناحیه مقاومت بسیج آران وبیدگل در مورخه (14/8/92)در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) برگزار گردید.
جناب آقای مهر آبادی مسئول سیاسی ناحیه مقاومت بسیج آران وبیدگل در این جلسه به این موضوع اشاره کرد که خداوند متعال به واسطه ولایت حجت را بر انسان تمام کرده است .
وی افزود علم انسان اگر در مسیر درست قرار بگیردبه عبودیت منتهی می شود واگرعلم مسیر درست خود راپیدا نکند یک حجاب بین نوروظلم وکفر می شود .ما به واسطه پنج اصل می توانیم تمام شبهات مربوط به ولایت را پاسخ گو باشیم .
این جلسات آموزشی آیین ولایت مداری هفته ای یک جلسه به مدت یک ساعت در تمام ماه محرم وصفر برگزار می گردد و در پایان از مباحث مطرح شده آزمونی به عمل خواهد آمد.
حضور طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س)در همایش اقتدار بسیج آران وبیدگل
حضور طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س)در همایش اقتدار بسیج آران وبیدگل همایش اقتدار بسیج به مناسبت سالروز تشکیل بسیج در 5 آذر ماه باحضور طلاب مدر سه علمیه حضرت زینب (س)برگزار شد. این مراسم باحضور هزاران نفر از اقشار مختلف برگزار شد وابتدای این مراسم با مداحی، مداح اهل بیت حاج اسماعیل اخباری آغاز گشت و سرهنگ پاسدار سید مرتضی کسایی زادگان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آران وبیدگل به ایراد سخن پرداختند وگفتند بسیج شهرستان آران وبیدگل با تشکیل هزار حلقه صالحین در رفع مشکلات فرهنگی و اجتماعی واصلاح جامعه تلاش داشته است. و اعزام دو هزار بسیجی به راهیان نور، اعزام خانواده معظم شهدا به مشهد مقدس، برگزاری یادواره های شهدا و جلسات روشنگری از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه بسیج است. سپس سرتیپ دوم پاسدار جواد ملکی فرمانده مجتمع آموزشی کوثر قم در سخنانی اظهار داشت : 5 آذر ماه در واقع روز پایه گذاری رشادت ها، هم بستگی و وحدت ملی در کشور و حضور تمامی اقشار در بسیج مستضعفین است و این بسیج وبسیجیان هستند که بار سنگین هدایت جامعه را به دوش می کشند . وی افزودنکته بسیار مهم که مقام معظم رهبری به ان اشاره فرمودندبصیرت افزایی است به این معنا که نسبت به دوست ودشمن شناختمان را افزایش دهیم . وی در خصوص رابطه با امریکای جنایتکار بیان کرد: هرگز نمی توان به این شیطان بزرگ اعتماد کرد و ملت و دولت ما هرگز با مستکبران هیچ گونه رابطه ای برقرار نکرده و اجازه نمی دهند که امریکای جهان خوار برای آنان تعیین تکلیف کند. این مراسم با انجام مانور اطلاعاتی و اجرای حرکات نمایشی توسط گروه رزمی نینجا رنجر ناحیه مقاومت بسیج آران و بیدگل به پایان رسید.
مسابقه کتابخوانی ویژه ماه محرم
مسابقه کتابخوانی ویژه ماه محرم 1. بر پایه روایات وارد شده ، مفسران منظور از “شجره ملعونه ” راکه در قرآن بیان شده چه می دانند ؟(ص22) 2. مردم شام چگونه با اسلام و آموزه های اسلامی آشنا شدند ؟ (ص 24) 3. مهمترین ابزار معاویه برای تثبیت حکومتش چه بود ؟ (ص 27) 4. نام سه تن از یاران پیامبر (ص)و حضرت علی (ع) که به دستور معاویه به شهادت رسیدند را ذکر کنید؟ (ص34) 5. معاویه فدک را به چه کسی بخشید ؟ (ص 38) 6. پیامبر اسلام (ص) در حالی که خود را فرستاده ی خدا و مهبط وحی معرفی می کند شعارش چیست و چه فرمانی به پیروانش می دهد؟ (ص41) 7. حضرت زینب ( س) بعد ار واقعه عاشورا و گریه ی احساسی مردم چه آرزویی کردند ؟ (ص 45) 8. عبیدالله بن زیاد در مجلسی که حضرت زینب (س) هم حضور داشتند ، برای توجیه اعمال خود پای چه چیزی را وسط کشیده و مسئولیت جنایات را از دوش خود بر می دارد ؟ (ص 57) 9. موضع گیری عبیدالله و حضرت زینب (س) در مورد امام حسین (ع) چه بود ؟ (ص61) 10. چرا اهل بیت امام حسین (ع) در مدینه نماندند ؟ (ص72) 11. زیبایی کربلا در چه بود که زینب (س) فرمود : “ما رایت الا جمیلا ” ؟ (ص74) 12. مراد از شفا بخشی تربت حسین (ع) چیست ؟ (ص 80) 13. مظلومیت امام حسین (ع) از چه بود و یاران او تاوان چه چیزی را دادند ؟ (ص 108) 14. عواملی که باعث بروز حادثه کربلا شد چه بود ؟ (ص 108) 15. یکی از مهمترین درسهای عاشورا چیست ؟ (ص 129) 16. اولین کتابی که در مرثیه به زبان فارسی نوشته شده است چیست ؟ (ص 142) 17. دو مسئولیت مهمی که مردم هنگام شرکت در مراسم عزای امام حسین (ع) برعهده دارند چیست ؟ (ص 147) منبع: کتاب ” چرا عاشورا ” ؛ از دکتر حمیدرضا فهیمی تبار
برگزاری دوره آشنایی با طب اسلامی –سنتی
e="color: #ff0000;">برگزاری دوره آشنایی با طب اسلامی –سنتی
دوره آشنایی مقدماتی با طب اسلامی – سنتی در مدرسه علمیه حضرت زینب ( سلام الله علیها ) برگزار شد . سرکار خانم دکتر شیروانی زاده پزشک طب گیاهی به عنوان استاد این دوره به بیان مباحثی همچون مزاج شناسی ، اصول سته سلامتی ، حجامت و گیاهان دارویی پرداختند .
این دوره با حضور 80 نفر از آقایان و خانم های علاقمند به طب اسلامی – سنتی طی 8 جلسه آموزشی برگزار و بعد از پایان دوره از مطالب گفته شده آزمون گرفته شد .گواهی تاییدیه آموزشی از طرف موسسه احیاء سپیده سلامت و مدرسه علمیه حضرت زینب ( سلام الله علیها ) مبنی بر حضور در این دوره به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد .
لازم به ذکر است که دوره های تکمیلی مباحث مزاج شناسی ، حجامت و گیاهان دارویی نیز در آینده ای نزدیک برگزار خواهد شد .
جزوه ای با عنوان لغات مستعمل در موضوعات پژوهشی در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) تدوین شد.
apToGridInCell /> این جزوه توسط 2 نفر از اعضای هسته پژوهشی مدرسه علمیه حضرت زینب (س) به جهت استفاده طلاب در تشخیص لغات مترادف و استفاده صحیح از این لغات، تدوین شده است. هف از این جزوه آشنایی طلاب با معانی مفاهیم رایج در موضوعات پژوهشی و بیان تفاوت ها میان کلمات و لغات مشابه می باشد.
برگزاری مراسم معنوی اعتکاف توسط طلاب حوزه علمیه خواهران حضرت زینب سلام الله علیها در مسجد جامع بازار شهرستان آران و بیدگل
برگزاری مراسم معنوی اعتکاف توسط طلاب حوزه علمیه خواهران حضرت زینب سلام الله علیها در مسجد جامع بازار شهرستان آران و بیدگل این مراسم که از روز سیزدهم تا پانزدهم ماه رجب می باشد؛ برنامه هایی از طرف طلاب حوزه حضرت زینب (سلام الله علیها )شهرستان صورت گرفت که به شرح ذیل می باشد :
دعای ندبه در سیزدهم ماه رجب روز تولد حضرت امیرالمومنین ،مولودی ، احکام اعتکاف توسط طلبه حوزه ، سخنرانی توسط یکی از اساتید مجرب قم ، زیارتنامه حضرت زینب نشست روز پانزدهم رجب باموضوع حضرت زینب، ختم قرآن ، ختم صلوات خاصه امام رضا علیه السلام ، ختم صلوات امام جواد علیه السلام ، ختم صلوات محمدی ،اعمال ام داوود دعای وداع وجوایز به کم سن ترین معتکفین و دیگر معتکفین از طرف حوزه
رتبه برتر رشته مقاله نویسی در ششمین جشنواره برترین های حوزه های علمیه خواهران
کسب رتبه برتر رشته مقاله نویسی عرصه پژوهش در ششمین جشنواره برترین های حوزه های علمیه خواهران به خانم مرشدی از حوزه علمیه حضرت زینب ( سلام الله علیها ) شهرستان آران و بیدگل تعلق گرفت .
نشست پیرامون فواید مطالعه و تاثیرات ان در ابعاد ممختلف زندگی
نشستی با حضور مشاور خانه کتاب کاشان در روز سه شنبه 27فروردین با موضوع کتاب و کتابخوانی در مدرسه علمیه حضرت زینب (سلام الله علیها ) برگزار گردید .
حاجی حسینی در این نشست به مشکل عدم مطالعه و تاثیر آن در زندگی اشاره کردند و افزودند با مطالعه کتاب بسیاری ازمشکلات خانوادگی ، اجتماعی و …. قابل حل است و بامطالعه؛ افراد ، بیشتر میتوانند به یکدیگر کمک کنند.
در ادامه ایشان به سخنان مقام معظم رهبری (دام ظله) اشاره فرمودند و بیان کردند که ایشان می فرماید:ملت ما، کار مطالعه کردن را جزء اعمال بشری نمیداند و مردم ما مطالعه کردن را بلد نیستند و این، قلب مرا می فشارد ….»
همچنین ایشان بیان کردند که چرا آخرین معجزه خداوند به صورت مکتوب فرستاده شده است ؟
به خاطر اینکه کتاب ماندگار است و به همین دلیل عالم به خاطر علمش همیشه باقی است وهمواره در پی هدایت مردم است و همچنین اضافه کردند باید ما انواع کتابها را در سنین مختلف در اختیار داشته باشیم و دیگران را تشنه خواندن کنیم . از کتابهایی که خوانده ایم تعریف کنیم و به دیگران هدیه دهیم .درپایان این مراسم بزم پذیرش عضویت عادی خانه کتاب کاشان و همچنین بن کتاب اردیبهشت 92 به طلاب داده شد .
آیا شیطان وجود دارد ؟
آیا شیطان وجود دارد ؟
یک روز یک استاد دانشگاه تصمیم گرفت که شاگردانش را به مباحثه دعوت کند.
آیا خدا هر چی را که وجود دارد آفریده است ؟
یک دانشجو با جسارت پاسخ داد : بله
استاد پرسید : هر چیزی ؟
دانشجو : هر چیزی
استاد گفت: با این وصف خدا شیطان را نیز آفریده است چون شیطان وجود دارد
دانشجو حرفی برای گفتن نداشت و ساکت ماند
معلم خوشحال بود از این بابت که یکبار دیگر ثابت کرد ؛ ایمان یک افسانه است . ناگهان دانشجویی دستش را بلند کرد و گفت : استاد میتونم از شما سوالی بپرسم ؟
استاد جواب داد : بله
آیا سرما وجود دارد ؟
استاد جواب داد البته : آیا شما تاکنون احساس سرما نکرده اید ؟
دانشجو گفت : استاد در واقع سرما وجود ندارد بر اساس مطالعات فیزیک سرما نتیجه عدم حضور گرماست .
یک جسم موقعی می تواند مورد بررسی قرار بگیرد که انرژی داشته باشد و منتقل کند .
بدون گرما اجسام بی حرکت هستند و عاجز از واکنش ولی سرماوجود ندارد ما کلمه سرما را برای تشریح عدم وجود گرما استفاده می کنیم
دانشجو ادامه داد : و سیاهی ؟ استاد پاسخ داد : اون وجود دارد
باز هم اشتباه کردید استاد ، سیاهی نتیجه عدم وجود نور است .
شما می توانید نور و براقیت را مشاهده کنید ولی سیاهی را نه منشور نیکولز تنوع رنگهای مختلف را نشان می دهد که در آن نور براساس طول موجش تجزیه می شود .
سیاهی لغتی است که ما ساخته ایم برای شرح عدم حضور نور و بالاخره شیطان آیا وجود دارد ؟
خدا شیطان را خلق نکرده است شیطان عدم حضور خدا در قلوب مردم است اون نتیجه عدم حضور عشق ، انسانیت و ایمان است عشق و ایمان شبیه گرما و نور هستند اونها وجود دارند ، عدم حضور آنها منجر به شیطان می شود .
الان وقتش بود که استاد ساکت بماند
اسم دانشجو بود : آلبرت انیشتین
همایش دانش آموختگان
همایش دانش آموختگان مدرسه علمیه حضرت زینب (س) با موضوع تداوم طلبگی در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) برگزار گردید. سخنرانان مراسم سرکارخانم راحتی و امین پور ضمن تاکید به اهمیت دوره جوانی دانش آموختگان توصیه کردند که : طلبگی فرصت گرانبهایی است که خداوند به طلاب عنایت کرده و طلاب باید در این فضا جهت تزکیه و تذهیب نفس تلاش کنند. در ادامه با اشاره به نیاز اجتماع به بانوان عالمه در دین طلاب را به ادامه تحصیل در سطح 3 تشویق نمودند.
کسب رتبه اول مدرسه علمیه حضرت زینب(س) در مسابقه رشد
در اولین دوره مسابقه رشد توسط معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1389 برگزار شد . در این مسابقه که به منظور نقد و بررسی عملکرد معاونت پژوهش انجام شد، سرکارخانم محبوبه حسنارودی از اعضاء کادر مدرسه علمیه حضرت زینب (س) رتبه اول را کسب نمودند
.
سفر پر خير و بركت طلاب به عمره مفرده
امسال نيز همچون سنوات قبل مركز مديريت حوزههاي علميه خواهران سفر مبارك و معنوي عمرة مفرده را در مدارس علميه خواهران برگزار كرد. از مدرسه علميه حضرت زينب – سلام الله عليها- شش تن از طلاب به همراه همسرانشان اعزام شدند. در تاريخ 23/12/89 طلاب اين مدرسه براي عمره گذاران مراسمي برپا كردند. در اين مراسم طلاب پيامها ودلنوشتههاي خود را براي عمرهگزاران خواندند تا در آن حرمين شريفين دعاگو و پيام رسانشان باشند.
گزارش مجمع دانش آموختگان مدرسه علميه حضرت زينب (س)
جلسه با حضور 100 تن از در تالار انديشه ( سالن اجتماعات فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان آران و بيدگل ) روز جمعه مورخ 1/11/89 برگزار شد.
سخنران همايش سركار خانم مومني از اساتيد جامعه الزهرا (س) به موضوع بهبود روابط كلامي و رفتاري زوجين پرداختند و به فارغ التحصيلان توصيه كردند : از وظايف مهم و اكيد زن در قبال همسر آن است كه جايگاه مرد را در خانه به عنوان ستون زندگي حفظ كند ؛ حفظ اين موقعيت باعث تربيت صحيح فرزندان و آرامش بيشتر همسر مي شود .
ايشان در ادامه اذعان داشتند كه بهره گيري از شيوه هاي ديني تعامل كلامي و رفتاري با همسر اگرچه در ابتدا سخت به نظر مي رسد اما بركات و ثمرات آن در طول زندگي مشاهده مي شود .
در پايان جلسه مدير مدرسه سركار خانم داداشي از صدور كارت هاي تسهيلات درماني ( تخفيف ويزيت برخي پزشكان ) جهت استفاده تمامي فارغ التحصيلان خبر دادند . و به نظر خواهي از فارغ التحصيلان در رابطه با محورهايي كه مايل هستند براي آنها برنامه ريزي شود ، پرداختند.
برنامه هاي اجرايي هفته پژوهش سال تحصيلي 90-89
1- فضاسازي مدرسه با نصب پوستر و نوشته هايي از ائمه اطهار (عليهم السلام ) و بزرگان در مورد اهميت و جايگاه پژوهش 2- برپايي نمايشگاهي از دستاوردهاي پژوهشي طلاب ( تحقيقات درسي و پاياني برتر ، نشريات ( پژوهشي – فرهنگي – خبري ) مدرسه با عنوان پيام زينبيه ، تقدير نامه ها ، سي دي ها و كتاب هاي آموزشي پژوهشي و ديگر كتب روايي ، تفسيري و … ) 3- اجراي طرح مطالعه اجمالي كتاب : اين طرح با هدف ترغيب هرچه بيشتر طلاب به مطالعه كتاب هاي پژوهشي و آشنايي با شيوه مطالعه اجمالي كتاب اجرا شد . ابتدا شيوه مطالعه اجمالي از كتاب « روش هاي يادگيري و مطالعه » به داوطلبين شركت در اين طرح آموزش داده شد . سپس كتاب هاي منتخب پژوهشي در قالب معرفي اجمالي كتاب جهت استفاده بقيه طلاب به صورت مكتوب ارائه گرديد . لازم به ذكر است معرفي كتاب هاي جديد به طلاب با اجراي اين طرح ادامه داد. 4- بازديد از پژوهش سراي علوم و معارف اسلامي ثقلين وابسته به مهد قرآن كريم و ولايت شهرستان آران و بيدگل : طلاب در بازديد از اين پژوهش سرا ضمن آشنايي با فعاليت ها و آثار اين موسسه ، از چگونگي ارتباط و همكاري با پژوهش گران مطلع شدند . قابل ذكر است تعدادي از فارغ التحصيلان مدرسه علميه حضرت زينب (س) از بدو تاسيس اين مركز به فعاليت پژوهشي مشغول هستند . 5- اتمام ساخت ايميل توسط طلاب مدرسه ( پايه هاي 3،4،5) : آموزش آشنايي طلاب با سايت هاي پژوهشي و ساخت ايميل از يك ماه قبل آغاز شد و در هفته پژوهش به اتمام رسيد . در روز پژوهش ايميلي نيز از طرف معان پژوهش به ايميل تمام طلاب ارسال گرديد . 6- استفاده رايگان طلاب از دستگاه پرينتر مدرسه در هفته پژوهش جهت امور پژوهشي 7- برگزاري مراسم ويژه روز پژوهش از ساعت 9 الي 12 با اجراي برنامه هاي ذيل 8- قرائت زيارت عاشورا و مداحي به مناسبت ايام شهادت ابا عبدالله الحسين (ع) 9- سخنراني حجه الاسلام آقاي مهدي يوسفيان – معاون پژوهش مركز تخصصي مهدويت قم - : ايشان انسان ها را داراي رشد و نياز به هدايت دانستند و با بيان اينكه دين پاسخگوي نياز هاي انسانهاست ؛ طلاب را به انجام تحقيقاتي گره گشا در جهت پركردن خلاء روحي و فكري ترغيب نمودند . 10- ارائه گزارش شفاهي فعاليت هاي پژوهشي مدرسه توسط معاون پژوهش 11- ميزگردي با حضور 3 نفر از اساتيد راهنما ، 2 نفر از پژوهش گران موفق و معاون پژوهش مدرسه با مطرح كردن سئوالاتي در خصوص لزوم انجام پژوهش هاي درسي ، انگيزه بخشي در امر پژوهش ، مسير پيمودن پژوهش هاي كارآمد و … . 12- تقديراز اساتيد راهنماي برتر و طلاب برتر در زمينه تحقيقات درسي از هر پايه
طلاب نائب از شهداء
در اولين روز محرم الحرام ، مدرسه علميه حضرت زينب (س) اقدام به برگزاري مراسمي در جهت بزرگداشت شهدا نمود .
در اين مراسم كه با حضور 4 نفر از مادران محترم شهدا برگزار شد. تعدادي از طلاب برگزيده مدرسه به نيابت از شهدا انتخاب شده و با مادران ايشان عهد كردند پاداش اعمال و تحصيل علوم ديني خود را به روح شهيد هديه كنند . از اهداف اين مراسم بالابردن سطح معنويت و تجلي هرچه بيشتر خصلتهاي شهدا در بين طلاب مدرسه بود.
فضاي روحاني حاكم بر جلسه ، حضور مادران شهداء و انداختن چفيه به گردن نائب الشهداء و چشمان اشكبار طلاب به مجلس نورانيت خاصي بخشيده و اين پيام را به طلاب القاء مي كرد كه بايد با زنده نگاه داشتن يا د و خاطره آن عزيزان راه شهداء را با هرچه بهتر انجام دادن وظايفي كه به عنوان طلابه دارند ادامه دهند .
اسامي رتبه هاي برتر مسابقه علمي ( مرحله مدرسه اي ) سال تحصيلي 90-89
1. پايه دوم مليحه حاجي زاده : 74 زهرا عبداللهي : 61 2. پايه سوم : الهام ندايي : 74 عارفه عباسي : 63 منيره ناصريان : 61 3. پايه چهارم : زهرا ميرمعصومي : 60 4. پايه پنجم : فلسفه و كلام : اسما مقني : 64 فقه و اصول : فاطمه بصيري : 82
جشن سالگرد پيوند آسماني حضرت علي (ع) و حضرت زهرا (س)
در سالروز خجسته پيوند آسماني مولاي متقيان علي (ع) و الگوي بانوان عالم حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم جشني در تاريخ 17/8/89 در مدرسه علمیه حضرت زينب (س) برگزار شد. در اين مراسم گفتگويي صميمانه با 6 تن از مادران همسران طلاب كه در مراسم حضورداشتند صورت گرفت و سپس مادر شوهران و عروسان هدايايي به يكديگر تقديم نمودند . سپس سركار خانم راحتي مشاور و مدرس محترم مدرسه سخناني در اهميت ايمان و اخلاق حسنه و روابط نيكو بين افراد جامعه و خانواده خود و همسر بيان نمودند . اجراي مسابقه بين طلاب متاهل و مولوديه خواني از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود .
« همایش پوشش و رفتار اجتماعي زن مسلمان در جامعه اسلامي »
مدرسه علميه حضرت زينب (س) همايش
1- فراخوان مقاله با محورهاي : -
معيارهاي اسلامي پوشش زن مسلمان
-حدود و پوشش شرعي از منظر مراجع ديني
-رفتار اجتماعي زن مسلما در محيط كار و تحصيل
-
رفتار اجتماعي زن مسلمان در مجالس شادي زنانه ( عروسي و … )
-
راهكار نهادينه كردن پوشش رفتار اسلامي طلاب علوم ديني
- برنامه های اجرایی
1- بيانات مدير محترم مدرسه سركار خانم داداشي در خصوص تبيين اهداف همايش 1- سخنراني اساتيد مجرب جامعه الزهرا (س) خانم ها « سبحاني و يوسفيان » 2- مولوديه خواني به مناسبت ولادت ثامن الحجج علي بن موسي ارضا (عليه السلام ) 3- اهداء جوايز برترين هاي فراخوان مقاله ( لازم به ذكر است كه از ميان 42 نفر شركت كننده در فراخوان ، به 3 نفر اول پلاك طلا و 5 نفر جوايز غير نقدي اهداء شد. ) 4- جلسه پرسش و پاسخ با حضور كارشناسان در خصوص همايش
را روزدوشنبه مورخ 26/7/89 برگزار كرد.
برنامه هاي اجرايي همايش
راهكار نهادينه كردن پوشش رفتار اسلامي طلاب زن مسلمان
اقدامات صورت گرفته در خصوص برنامه هاي همايش به شرح ذيل مي باشد:
اين همايش با حضور اساتيد حوزه ، طلاب و فارغ التحصيلان در مدرسه علميه حضرت زينب (س) به منظور « ارتقاء بينش طلاب در خصوص فرهنگ عفاف و رفتار اجتماعي زن مسلمان » برگزار شد .
« پوشش و رفتار اجتماعي زن مسلمان در جامعه اسلامي »
اولين دوره تخصصي آموزشي مبلغات
مدرسه علميه حضرت زينب (س) اولين دوره تخصصي آموزشي را با همكاري سازمان تبليغات اسلامي شهرستان آران و بيدگل در طي يك هفته از تاريخ 28/3/89 تا 2/4/89 براي 50 تن از خواهران مبلغه اي كه داراي مدرك سطح (1) و (2) بودند برگزاركرد . دوره با هدف ارتقاء سطح كيفي و كمي تبليغ در جامعه كنوني با سرفصلهاي آموزشي : روشهاي نوين تبليغ براي گروههاي مختلف سني ، روش شناسي پاسخ گويي به سئوالات نسل جوان ، مشاوره خانواده ، نحله هاي انحرافي ، نماز و تبليغ ، بازخواني آثار شهيد مطهري (ره) برگزار گرديد . لازم به ذكر است كه تمامي اساتيد اين دوره از اساتيد مجرب و شاخص جامعه الزهرا (س) قم بودند .
ضرورت الگومداري حضرت فاطمه زهرا و جلوه¬هايي از رفتار خانوادگي او
كمال طلبي، از جنبههاي ذاتي انسان بوده و تمام تلاشهاي او براي رسيدن به اين مطلوب است. از جمله عواملي كه در طيكردن مسير سعادت براي انسان نقش زيادي دارد، بحث الگوگيري است. اسلام دين كامل و انسان سازي است كه براي اين نياز بشر اهميّت ويژهاي قائل شده و در آموزههاي خود، پيامبران و ائمة اطهار(ع) را به عنوان الگوهاي پاك و شايسته معرّفي كرده است. در ميان آنها حضرت زهرا(س) همچون كوكبي درخشان است كه در مكتب پدر، چگونه بودن را مي آموزد، در كنار همسر، حلقة رسالت را به ولايت پيوند ميزند و با پرورش گوهرهاي پاك در تكامل زنجيرة امامت نقش اساسي ايفا ميكند. با وجود چنين اوصافي ايشان محوريترين شخصيّت ديني است كه جلوههاي رفتارياش زيباترين الگوي بشريّت در رستگاري است.
خانم«اسما آقابيكي» تلاش كردهاند تا در تحقيق پاياني خود با عنوان «ضرورت الگومداري حضرت فاطمه زهرا و جلوههايي از رفتار خانوادگي او» زيباييهاي رفتاري بانوي عصمت و نجابت را براي خانوادهها و به خصوص بانوان مسلمان ارائه دهند. در بخش نخست اين تحقيق پاياني اهميّت الگوگيري از ايشان و عوامل تأثيرگذار بر شخصيّت حضرت زهرا(س) آورده شده است. در بخش بعدي كه عميقترين قسمت اين تحقيق پاياني است با استناد به روايات و منابع تاريخي نمونههايي از جلوههاي رفتاري حضرت در قبال خانواده (پدر، همسر، فرزندان) به تصوير كشيده شده است.
اردوي اختتاميه سومين دوره طرح معارف اسلامي
همزمان با اختتاميه سومين دوره طرح معارف اسلامي برگزار شده توسط مدرسه علميه حضرت زينب(س)، اردوي يك روزه به تهران در تاريخ 17/2/89 با حضور 35 نفر از دانش¬آموزان شركت¬كننده در طرح برگزار شد. بازديد از موزه عبرت، منزل شهيد مطهري، زيارت شاه عبدالعظيم، سخنرانی با موضوع انس با امام زمان(عج) و احکام ویژه بانوان از برنامه¬های اردو بود.
برگزاری همایش پیشگیری از اعتیاد با همکاری مدرسه علمیه حضرت زینب(س) و شبکه بهداشت
مدرسه علميه حضرت زينب(س) با همکاری کانون تخصصی- پژوهشی زینبیه و شبکه بهداشتودرمان شهرستان آران و بیدگل همایش پیشگیری از اعتیاد را مورخ 30/2/89 درآستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع)برگزار نمود. به گفته دبیر همایش خانم مرشدی –معاون پژوهش مدرسه علميه حضرت زينب (س)–
هدف از برگزاری همایش، آگاهسازی عمومی و بالا بردن شناخت افراد به ویژه جوانان بود.
- برنامه های اجرایی همایش
1- تلاوت قرآن کریم؛
خانم داداشی- در خصوص تبیین اهداف همایش؛
2- بیانات مدیر محترم مدرسه علميه حضرت زينب (س) –
3- میزگرد پرسش و پاسخ با حضور کارشناسان محترم: دکتر یوسفیان(معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل)،دکتر کوچکی(کارشناس ارشد روانشناس بالینی)،دکتر کرباسی(روانشناس)؛ در این همایش سوالات عموم مردم جمعآوری شده و کارشناسان به سوالات پاسخ دادند.
4- قرائت شعری با عنوان «اعتیاد» توسط شاعر نوجوان؛
5- در پایان همایش از کلیه شرکتکنندگان در فراخوان مقاله که به صورت استانی برگزار شد ، تقدیربه عمل آمد.. جوایز افراد برتر به شرح ذیل است:
رتبه اول: ربع سکه بهار آزادی
رتبه دوم: کمک هزینه سفر مشهد مقدس به ارزش 450000 ریال
رتبه سوم: هدیه غیر نقدی به ارزش 300000 ریال
رتبه چهارم: هدیه غیر نقدی به ارزش 200000 ریال
رتبه پنجم: هدیه غیر نقدی به ارزش 200000 ریال
درضمن به 10 نفر از حاضرین در همایش نیز به قید قرعه هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.
راهيابي طلاب مدرسه علميه حضرت زينب(س) به مرحله كشوري المپياد علمي
نخستين المپياد علمي خواهران طلبه با هدف افزايش انگيزه مطالعه در ميان طلاب، ايجاد رقابت و شناخت طلاب ممتاز برگزار شد. خانم فاطمه بصيري از طلاب مدرسه علميه حضرت زينب
(س) در رشته فقه و اصول رتبه چهارم كشوري را کسب نمود.
an>
اولین كارگاه آشنایی با نحلههاي انحرافي
مدرسه علميه حضرت زينب (س)با همكاري سازمان تبليغات اسلامي شهرستان آران و بيدگل اولين كارگاه نحلههاي انحرافي را در سالن اجتماعات مدرسه علميه حضرت زينب (س)در تاريخ 20/2/89 برگزار کرد.در اين جلسه حجت الاسلام و المسلمين فرمانيان (رئيس مركز راهبردي فرق انحرافي دفتر تبليغات اسلامي قم) به معرفي انواع فرقههاي انحرافي (وهابيت ، بهائيت ،صوفيه و عرفانهاي كاذب …)، چگونگي پيدايش آنها، اعتقادات و شيوه زندگيشان پرداخت، ایشان متذکر شدندكه حتي برخي افراد بدون آنكه خود مطلع باشند به رسوم اين فرقهها عمل ميكنند وبر طبق اعتقاداتشان لباس ميپوشند. گفتنی است جلسه با حضور 200 تن از طلاب، مبلغين و اساتيد مدرسه علميه حضرت زينب(س) و ساير مبلغات سطح شهر به مدت 3 ساعت برگزار گرديد.
كسب رتبه كشوري در جشنواره برترينهاي حوزه مدرسه علميه حضرت زينب
در سومين جشنوارة برترينهاي حوزههاي علميه خواهران سراسر كشور حائز رتبه برتر شد. خانم زهرا ارمكي در رشته كتابخواني آثار شهيد مطهري رتبه سوم و نشريه پيام زينبيه در بخش نشريات مدارس رتبه پنجم را به خود اختصاص دادند.
اهانت منافقين در روز عاشوراي حسيني محكوم است .
طلاب مدرسه علميه حضرت زينب (سلام الله عليها ) خشم و انزجار خود
را نسبت به منافقيني كه به ساحت مقدس حضرت ابا عبدالله
الحسين( عليه السلام ) هتك حرمت كردند اعلام مي دارد
center>
و خواستار برخورد قانوني با عوامل آن مي باشد .
برگزاري چهارمين جلسه طرح معارف اسلامي ويژه نوجوانان و دانش آموزان دوره دبيرستان در مدرسه علميه حضرت زينب ( س )
چهارمين جلسه طرح معارف اسلامي با جمعيت 120 تا 150 نفري با حضور سر كار
خانم درويشي از مبلغين جامعه الزهرا قم و با موضوع مد ومد گرايي اجرا گرديد .
همكاري واحد تبليغ مدرسه علميه حضرت زينب (س) با سازمان تبليغات اسلامي شهرستان آران و بيدگل در جهت ساماندهي امور مبلغات شهرستان
فعاليت هاي صورت گرفته به اين شرح مي باشد :
مصاحبه با مبلغات ، مداحان و مربيان قرآان فعال در سطح شهر برگزاري آزمون تعيين سطح مبلغين تحقيق و بررسي در مورد برخي جلسات انحراف آميز و اشاعه كننده خرافه در سطح شهر و معرفي آنها به سازمان تبليغات هدف از اجراي اين طرح ساماندهي امر تبليغ در سطح شهر و جلوگيري از برپايي جلسات مبلغين ناآگاه كه با بيان احكام و مسائل شرعي و خرافه گويي ضربه بزرگي به پيكره اجتماع وارد مي سازند بود .
برگزاري كارگاه روش تحقيق در هفته پژوهش با همكاري مدير مدرسه علميه حضرت زينب (س) و كانون تخصصي پژوهشي زينبيه
در هفته پژوهش كارگاه روش تحقيق ويژه طلاب مدرسه علميه حضرت زينب
(س) و اعضاي كانون هاي فرهنگي هنري مساجدمنطقه ( نائين ، نطنز ،
اردستان ، كاشان ) طي دو روز در تاريخ 20/9/88 و 27/9/88 برگزار
شد . اين كارگاه با حضور حجت الاسلام اصولي ( استاد حوزه و دانشگاه) و با
هدف تربيت پژوهشگران جوان و آشنايي و بهره گيري از شيوه هاي
عملي پژوهشي تشكيل شد . برپايي نمايشگاهي از دست آوردهاي
طلاب ، سي دي و كتابهاي پژوهشي و آشنايي با نرم افزارهاي پژوهشي در
قالب كار عملي از ديگر فعاليت هاي صورت گرفته در آن بود .
مراسم هفته پژوهش
به مناسبت هفته پژوهش مراسمي با حضور معاون آموزش و پژوهش ستاد عالي كانون هاي مساجد كل
كشور حجت الاسلام و المسلمين آقاي شاه فضل در تاريخ 26/9/88 در مدرسه علميه حضرت زينب (س) برگزار
شد . ايشان با ذكر حديثي از رسول اكرم (ص): « علم را بجوييد ؛حتي اگر در ثريا باشد.» اهميت امر پژوهش
را براي همگان متذكر شدند و عامل موفقيت در حوزه هاي پژوهشي را انس و آشنايي با قرآن ، سعي در حفظ
آيات آن و توجه به نياز جامعه بيان نمودند . سپس حكم معاون پژوهش توسط مدير به ايشان اعطا شد .
در ابتداي اين مراسم از برگزيدگان منطقه اي فراخوان آثار برتر ، برندگان مسابقه نشريه پيام زينبيه و دو تن از
طلاب فعال در امر پژوهش تقدير به عمل آمد .
هفته بسيج
سرهنگ غلامرضايي : بسيج بهترين نيروي حافظ نظام و انقلاب است .
همزمان با هفته بسيج سرهنگ غلامرضايي مسئول سياسي سپاه صاحب الزمان (عج) در تاريخ
1/9/88 در جمع طلاب مدرسه علميه حضرت زينب (س) سخنراني نمودند . ايشان بيان كردند بسيج
بهترين نيروي حافظ نظام وانقلاب است كه كارنامه آن در خدمت به مردم درخشان و موفقيت آميز است.
وي ولايت فقيه را باعث توسعه كشور و مانع وصول دشمن به اهدافش دانستند و خطاب به طلاب
يادآور شدند كه علاوه بر علم به بصيرت سياسي خود توجه كنند .
دومين جلسه طرح معارف
برگزاري دومين جلسه طرح معارف اسلامي در مدرسه علميه حضرت زينب (س)
دومين جلسه از دوره سوم طرح معارف اسلامي در تاريخ 29/8/88 با حضور جمعي از دانش آموزان
در مدرسه علميه حضرت زينب (س) برگزار شد . آقاي كوچكي مشاور محترم و سخنران اين
جلسه با تعريف مفهوم مهارتهاي زندگي و اهميت آن در ايجاد موفقيت و آرامش افراد ، به
بررسي و آموزش 2 نوع مهارت ؛ ايجاد ارتباط صحيح با افراد و شناخت اطرافيان پرداختند .
ايشان با بيان تفاوتهاي روان شناختي دختران و پسران بيان نمودند كه خانم ها با صبرو گذشت مي توانند توجه
مردان را به خود جلب نمايند .
پيوند آسماني
طلاب مدرسه علميه حضرت زينب (س) پيوند آسماني
الگوي عفاف و مظهر جوانمردي را جشن گرفتند .
در سالروز پيوند خجسته حضرت فاطمه زهرا (س) و مولاي متقيان علي (ع)
طلاب مدرسه علميه حضرت زينب (س) مراسم جشني در تاريخ 28/8/88
برگزار نمودند . به همين مناسبت سركار خانم سيفي زاده از مبلغان مدرسه
در گفتگويي صميمانه با طلاب ، نكاتي پيرامون تفاوتهاي زنان و مردان و
راههاي صحيح ارتباط متقابل بيان نمودند . اجراي طنز و سرود از ديگر
برنامه هاي اين مراسم بود .
دومین دوره طرح آشنایی با معارف اسلامی
دومین دوره طرح آشنایی با معارف اسلامی در مدرسه علمیه حضرت زینب س) برگزار شد .
دومین دوره طرح آشنایی با معارف اسلامی با هدف تربیت دینی جوانان و پاسخ به برخی نیازهای معرفتی جوانان در مدرسه علمیه حضرت زینب س) برگزارگردید . در اولین روز برگزاری این طرح که با حضور جمعی از دانش آموزان مقطع متوسطه شهرستان آران و بیدگل در تاریخ 22/8/88 اجرا شد ؛ سرکار خانم راحتی مشاور محترم مدرسه مباحثی پیرامون آزادی های مشروع و غیر مشروع ، موانع و پیامدهای آن در جامعه مطرح نمودند . ایشان توجه در انتخاب دوست ، پرهیز از پیروی از دوستی های غیر منطقی و ناپایدار ، خطرات اجتماع و اطلاعات ناقص و بیهوده که متوجه جوانان است رابه دانش آموزان یاد آور شدند . لازم به ذکر است این دوره در 5 هفته - روزهای جمعه – برگزار می گردد
113 آبان
سخنرانی فرمانده سپاه آران و بیدگل در
روز ملی مبارزه با استکبار جهانی
به مناسبت روز 13 آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی
جناب سرهنگ باقری فرمانده سپاه شهرستان در تاریخ 12/8/88
در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س) به ایراد سخنانی
در این رابطه پرداختند . ایشان با گرامیداشت 13 آبان و
هفته بسیج دانش آموزی ، علت کسب افتخارات فراوان ملت
ایران را در دهه گذشته یکپارچگی آنان ، پیروی از ولایت فقیه
و رهبری امام خمینی (ره) بیان نمودند و با ذکر آیه ای از قرآن :
« ان تنصرالله ینصرکم … »
توضیح دادند زمانی وعده الهی تحقق می یابد که ما بر عهد خود
پایدار باشیم . ایشان همچنین بااشاره به آثار تهاجم فرهنگی
در جامعه و درگیری کشور با یک جنگ نرم فرهنگی لزوم
هوشیاری و تلاش در جهت بصیرت دادن اقشار جامعه خصوصا جوانان
را به طلاب یادآور شدند .
برترین های مسابقات علمی طلاب مرحله مدرسه ای
اعلام اسامی طلاب برتر مسابقات علمی - مرحله مدرسه ای
( راه یافته به مرحله منطقه ای )
پایه پنجم:
1-مرضیه عبداله زاده آرانی: 75 امتیاز
2-صفیه کاسنی فروش آرانی: 72 امتیاز
3-نرگس رشیدی راوندی: 70
4-مرضیه صمدیان فر:69
5-خدیجه قاری یزدلی: 61
6-مریم محمدیان: 61
7-منیره بی غم بیدگلی: 60
8-طیبه کاکلی محمودآبادی: 60
9-منصوره قربانی: 60
پایه چهارم:
1-فاطمه بصیری قمصری: 72
2-طاهره مرادی: 67
3-مریم انصاری تبار: 60
پایه سوم:
1-زینب احتشام: 80
2-اسماء شبانی مشکانی: 62
میلاد امام رضا (ع)
عرض ارادت سربازان امام زمان (عج ) به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (علیه السلام )
به مناسبت میلاد هشتمین فروغ تابان ولایت مراسم جشنی در
مدرسه علمیه حضرت زینب (س) در تاریخ 7/8/88 برگزار شد .
در قسمت هایی از این مراسم طلاب با توسل و نجوا با
امام هشتم (ع) عرض ارادت خود را به ایشان نشان دادند .
همچنین در این مراسم به تمامی طلاب جانمازهای مزین شده
به نام امام رضا (ع) و تسبیح داده شد .
ودر پایان از طلابی که در المپیاد علمی حوزه های علمیه در
مرحله مدرسه ای حائز رتبه برتر شده بودند تقدیر به عمل آمد
و جوایزنقدی تقدیم گردید .
جلسه اخلاق
تشکیل جلسه اخلاق با سخنرانی جناب حجه الاسلام و المسلمین حسین زاده در تاریخ 5/8/88 جناب حجه الاسلام و المسلمین حسین زاده با حضور در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س) بیانات اخلاقی خود را پیرامون امام زمان (عج) ایراد نمودند . ایشان با اشاره به مسئله غیبت و غربت حضرت ولی عصر و حدیثی از امام کاظم (ع « پسرم مهدی طرید است » اهمیت و لزوم دعا و قرابت نسبت به ایشان را برای همه خصوصاً طلاب یادآور شدند
مراسم افتتاح مدرسه
طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س) بار دیگر قدم به عرفات
عشق مهدی گذاشتند.
TRONG>
همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی 89-88 و بازگشایی مدارس علمیه کشور طلاب مدرسه علمیه
حضرت زینب (س) برای کسب علم و معرفت در مدرسه حضور یافتند . در مراسمی که به همین
منظور برگزار شد پس از تلاوت آیاتی از قرآن مجید پیام حضرت آیه الله شرعی مدیر محترم
مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران به مناسبت سال جدید تحصیلی توسط یکی از طلاب قرائت شد .
سپس آقای مجیدی تبار مسئول سازمان تبلیغات شهرستان آران و بیدگل به بیان روایات و
مطالبی پیرامون تحصیل علم پرداختند و گوشه هایی از تلاش بزرگان و علما چون شیخ
انصاری را بیان نمودند . ایشان تلاش و کوشش را کافی در علم آموزی ندانسته و توکل به خدا و
توسل به مقربان در گاه الهی را لازمه آن دانستند . در ادامه از طلاب برتر آموزشی – فرهنگی
و پژوهشی تقدیر به عمل آمد و در پایان زمزمه هایی در مدح امام زمان (عج) زینب بخش برنامه ها شد
جدید ترین اخبار مدرسه علمیه حضرت زینب
ـ استقبال از طلاب عمره گذار مدرسه علمیه حضرت زینب (س)
در تاریخ 30/1/ 88 مراسمی به منظور استقبال از سه تن از طلاب عمره گذار مدرسه برگزار شد.
ابتدای این مراسم با برنامه چاووش آغاز شد و با پخش نماهنگی از مکه و بقیع دل های حاضران
روانه حرم یار شد. در ادامه برنامه ها مدیریت محترم مدرسه حضور عمره گذاران را خیر مقدم
گفتند؛ سپس در نشستی خودمانی زائران مکه مکرمه که با لباس احرام حضور داشتند به
بیان خاطرات و احساسات خود در مکه و بقیع پرداختند.
ـ برگزاری جشن عید ولایت حضرت ولی عصر (عج) در مدرسه حضرت زینب (س)
همزمان با عید ولایت حضرت صاحب الزمان (عج) در تاریخ 18/12/87 جشنی در مدرسه
علمیه حضرت زینب (س) برگزار شد. در این مراسم پس از تلاوت قرآن، یکی از اساتید
محترم مدرسه سخنانی پیرامون وظایف شیعه خصوصاً طلاب نسبت به امام زمان (عج)
و چگونگی ایجاد رابطه با ایشان را بیان نمودند. در بخش دیگر این مراسم مولودیه ای
به همین مناسبت اجرا شد و سپس از رتبه های برتر آموزشی ـ فرهنگی تقدیر به عمل آمد.
ـ تجلیل از اساتید محترم مدرسه در سالروز شهادت استاد مطهری
همزمان با سالروز شهادت استاد آیت الله مطهری در روز بزرگداشت مقام معلم طی
مراسمی در تاریخ 12/2/ 88 از اساتید محترم مدرسه علمیه حضرت زینب (س)
تجلیل به عمل آمد. در این مراسم پس از بیان خاطراتی از معلم و بنیانگذار مدرسه، مرحومه
حاجیه خانم یوسفیان، نماهنگی از استاد شهید مطهری به نمایش گذاشته شد و سپس
در نشستی خودمانی با چند تن از اساتید محترم مصاحبه نمودند و هدایایی به ایشان تقدیم کردند.
ـ سیر مطالعاتی کتاب های شهید مطهری در مدرسه علمیه حضرت زینب (س)
کلاس های طرح مطهر با هدف بررسی کتاب های استاد مطهری از تاریخ 12/12/87 شروع شده است.
گفتنی است در این کلاس ها به تدریس و آثار استاد و پاسخ به شبهات می پردازند.
ـ استاد اخلاق معاونت تهذیب و اخلاق قم: ارزش ما به تواضع و ندیدن خودمان است
حجت الاسلام و المسلمین آقای حسین زاده از اساتید «معاونت تهذیب و اخلاق قم» در تاریخ 1/ 12/87
به بیان مباحث مشاوره ای در جمع طلاب پرداختند.
ایشان با اشاره به شخصیت آقا میرزا جواد ملکی تبریزی بیان کردند ارزش ما به تواضع
و ندیدن خودمان است و خودسازی بدون بهره گیری از استاد و راهنما ممکن نمی باشد و
شهید مطهری و امام خمینی (ره) را از نمونه های این افراد مهذب معرفی کردند.
ـ جلسه ی آموزش سلامت در حوادث و بلایا در مدرسه علمیه حضرت زینب
(س) برگزار شد
به مناسبت هفته ی سلامت جلسه ای آموزشی با شعار سلامت در حوادث و بلایا با همکاری
شبکه بهداشت شهرستان در تاریخ 2/2/ 88 در مدرسه علمی حضرت زینب (س) برگزار شد.
در این جلسه خانم رسولیان از کارشناسان شبکه در بیاناتی به عوامل تهدید کننده سلامت
در حوادث طبیعی و غیر طبیعی اشاره نمودند و همچنین پیرامون سوانح ترافیکی، عوامل، آسیب ها
و راه های کاهش آن توضیحاتی ارائه کردند.
قلبش را تسخیر کن.
عشق، واکنشی آموختنی و احساسی فراگرفتنی است. هر آدمی، عشق
را با توجه به آموخته ها، باورها و محدودیت هایش می شناسد وتجربه می کند.
همه انسان ها با عشق یکسان برخورد نمی کنند؛ اما همه براین باورند که اگر
دوست داشتن شدت یابد، به مرحله عشق می رسد.
دراین نوشته، روی صحبت با خانم هایی است که میل دارند به قلب شوهرشان
راه یابند؛ اما شیوه اش را به درستی نمی دانند. راه های ساده وعملی بیان شده به
ظاهر پیش پا افتاده وبی اهمیتند اما بیشتر اختلاف های خانواده ها، درهمین نکات
به ظاهر جزئی ریشه دارد. به این نکات توجه کنید.
1- با شوهری که وارد خانه می شود، از سرکار برگشته ویا بیرون بوده و دیر به منزل آمده
چه رفتاری دارید؟
کارهایی که باید انجام داد:- سلام واحوالپرسی معمول، اما با خوش رویی وگفتن
خسته نباشید.
امام علی(ع) می فرمایند: زبانت را به زیباگویی وسلام کردن
عادت ده تا دوستانت زیاد و دشمنانت کم شوند.
شیرین ترین سخنان در زندگی، خوش آمدگویی بی غل وغش زن به شوهر خویش است.
(جورج ولز)
- دادن یک نوشیدنی خنک به دست شوهر
امام علی(ع) فرمودند: هیچ زنی نیست که شربتی آب به دست شوهر دهد مگر
اینکه برای او ثواب یک سال عبادت نوشته می شود که روزهایش را روزه
و شبهایش را به عبادت سپری کرده و برای هر جرعه که به شوهر می نوشاند
خداوند شهری در بهشت برای او بنا می کند و60 گناه از گناهانش را می بخشد.
(وسائل الشیعه،ج 20،ص172)
- آرام کردن محیط خانه و فرزندان:
با لحنی آرام و بیان احساس نگرانی علت دیر آمدن را سوال کند.
- به طور کلی به هر طریقی که می توانید احساس خوب خود را از ورود
شوهرتان به منزل ابراز کنید .
به گفته دیل کارنگی : «تبسم، خرجی ندارد ولی سود بسیاری دارد.»
کارهایی که نباید انجام داد:
بی اعتنایی وسرد رفتار کردن - جنجال به پا کردن - گله و شکایت از بچه ها
و کارهای روزانه.- پرسش کردن از او و او را مقابل تیر بار سوال قراردادن:
چرا دیر آمدی؟ چرا گوشی را جواب نمیدهی؟
کجا بودی؟ با چه کسی بودی؟و… و ده ها سوالات
دیگر که هنگام ورود شوهر می پرسیم.
2- با سکوت شوهر خود، باید چه رفتاری داشته باشید؟
بیشتر خانم ها ازسکوت شوهر در خانه، سراسیمه ونگران می شوند؛ نشاط خود
را از دست می دهند و این سکوت را به خود نسبت می دهند وپیش خود فکر
می کنند که آیا ممکن است مرد، دیگر او را دوست نداشته باشد؟ این حق
خانم هاست که از مسائل شوهر خود مطلع باشند. یک زن، دوست دارد شوهرش
تمام اسرارش را با او در میان بگذارد تا هم احساس غریبه بودن نکند و هم اینکه
دوست دارد سنگ صبور شوهر خود باشدتا شاید بتواند کمکی کند. آنها باید به
این مورد هم توجه کنند که بیشتر شوهرها مایل نیستند مشغله های فکری شان
را با همسر خود در میان بگذارند؛ چون می ترسند او را دچار
نگرانی و اضطراب کنند. علاوه بر این، چون مطمئن هستند که از عهده حل
مشکل برمی آیند، فکر می کنند تا آن وقت، نباید به همسرشان چیزی بگویند .
گرچه نمی شود این رفتار را صد درصد تایید کرد، اما آنها با حسن نیت،
چنین می کنند و می خواهند همسرشان ناراحت نشود. مردی که تمام مشکلات
کاری خود را با زنش در میان بگذارد، در واقع،بخشی از بار آن را به
دوش او منتقل می کند. به جای اینکه از شوهرتان انتظار داشته باشید تا
تمامی افکار و اسرارش را با شما در میان بگذارد، به او فرصت دهید تا تنها
بماند. در ضمن شرایط آرامش او را مهیا کنید و تا می توانید، مهربانی کنید.
این رفتار، باعث می شود تا شوهرتان در کمال آسایش به مشکلش
بیندیشد و برای حل آن اقدام کند. در چنین خانه ای، مرد می تواند تمام
غصه هایش را فراموش کند.
3-سنگ صبور شوهر باشید:
نشاط، سرزندگی و خوش رویی شما، اگر همراه با صبوری و حوصله باشد
شوهرتان خوشبخت ترین مرد عالم است.
تحمل در زندگی باید به قدری باشد که آرامش را برای همه ایجاد کند مثل
ناوی که در دریای پر تلاطم و پر جزرومد در حرکت است اما باز هم در آن
آرامند نه مثل قایقی که با جزرومد آب بالا و پایین می رود و آرامشی در آن نیست.
مردی که خسته و کوفته از فشار محیط کار به خانه می آید، در پی مکان امنی است
تا تجدید قوا کند. سعی کنید غمخوار شوهر باشید و در ناراحتی هایش شریک باشید.
وقتی او از سختی ها و مشکلات می گوید، فقط گوش کنید. او در این لحظه
محتاج پند و اندرز نیست. هیچ گاه از اشتباهات یا اعتراف هایش، چماقی علیه او
نسازید و اسیر جملاتی مثل« من که گفته بودم این کار را نکن » نشوید. این را
ملکه ذهن خود کنید که شوهرتان به شدت به شما نیاز دارد و نباید کاری کنید
که از شما فاصله بگیرد. به گفته لامارتین :« خداوند، شایستگی زن را در قلب
او قرار داده است».
4- آیا تا به حال پیش آمده که او را با مردان دیگر مقایسه کنید و از او بخواهید که
مثل دیگران باشد و نقص ها را جبران کند؟
بدانید که مقایسه مثل تیری چند شعبه است برای هر فردی خصوصا نسبت به شوهر.
یکی از ضربات مقایسه، کم شدن محبت فرد است نسبت به شما و از ضربات دیگر
کم شدن اعتماد به نفس در فرد مقابل. مقایسه از عوامل تنفر است. اگر مرد نقصی
دارد با مقایسه کردن به او نفهمانیم . بیان نقص مرد با مقایسه و یا هر نوع گوشزدی
نه تنها رفع نقص نیست بلکه تثبیت نقص در اوست.
خانم ها باید بدانند که اگر مرد ضعیف باشد و بخواهیم ضعف او را برطرف کرده
و مطیع کنیم یک راه دارد و آن تعریف کردن است که زن به مرد بگوید:
« من به تو افتخار می کنم» همانطور که راه رام کردن زن هم « یک کادوی کوچک » می باشد.
همانطور که در روایت آمده که « الانسانُ عبید الاحسان ».
5- مراقب حساسیت های شوهرتان باشید:
برای همسر خود ارزش و احترام قائل باشید و سخنش را قطع نکنید. اگر در
مجلس ها، احترام لازم را به او نگذارید، نباید انتظار داشته باشید که دیگران برایش
ارزش قائل شوند. همواره باید در کنار شوهرتان باشید ونه در مقابل او. اگر چنین
کردید، باید تاوان خطاهایتان را هم بپردازید. اگر کسی بی احترامی ببیند، به کسانی
رو می آورد که تحسین و تشویقش می کنند.
اگر درمجالس، کسی به شوخی، همسرتان را دست انداخت، از شوهر خود حمایت
کنید. در میهمانی ها مراقب شیطنت های اطرافیان باشید. یک زندگی موفق،
ناشی از مراقبت های زوجین است.