برای كنترل غریزه شهوت در سنّ نوجوانی یا جوانی چه راهکارهایی باید داد؟
بي ترديد يکی از نيرومندترين غرايز، نيروي شهوت و غريزه جنسی است. اين نيرو که از ابتداي تولد به صورت نهفته در وجود آدمي به وديعه نهاده شده است، تا زمان بلوغ هم چنان دوران آرام و بي تحرکی را پشت سر مي گذارد، اما به محض شروع دوران نوجواني آرام، آرام زمان بيداري و شکفتگی آن فرا مي رسد و رفته رفته تمامي وجود نوجوان را در بر مي گيرد و بر تمامی رفتار انسان اثر می گذارد. به همين دليل غريزه جنسی و نيروی شهوت فرد را با مشکلاتی مواجه می سازد.
براي تعديل و کنترل غريزه جنسی راه های متعددي وجود دارد که به برخی از آن ها اشاره مي کنيم. اما قبل از آن بيان اين نکته لازم است که کنترل غريزه جنسي به صورتي که منطبق با فطرت انسانی باشد، امري ممکن و در عين حال پيچيده و دشوار است. آن هايی که از مبانی اخلاقی و معنوی محکم و متينی برخوردارند و نيز از شرايط خانوادگی خوب و مطلوبی از حيث ارزش های اخلاقی بهره مند هستند و اراده قوی دارند، به خوبی مي توانند از پيامدهای منفي آن مصون باشند.
براي کنترل غريزه جنسی هم خود فرد و هم والدين و اطرافيان مسئوليت دارند. آن چه مربوط به خود شما می شود و سؤال شما از اين زاويه است عبارتند از:
صفحات: 1· 2
برای کنترل فکر یا کنترل نگاه در صورتی که عادت شده چه باید کرد؟
خصوصیت بارز ما انسانها، اراده و اختیار ماست. ضمن اینکه توانائیهای نهفته در وجود انسان تا اندازه زیاد است که برای آن کنه و مرزی نیست. بر این مبناست که در اشعار منسوب به حضرت امیرالمؤمنین (ع) آمده است:« اتزعم انک جرم صغیر و فیک انطوی عالم الاکبر؛ آیا گمان می بری که تو جرمی ناچیز هستی در حالیکه دنیای بزرگتر در تو جای گرفته است.»
غرض از بیان این مقدمه این بود، که توجه شود انسان موجودی دست و پا بسته نیست که اگر به رفتاری عادت کرد، نتواند آن را تغییر دهد.
بنابراین توصیه می شود؛
_ سطح اعتماد به نفس و خودارزشمندی خویش را افزایش دهید.
_ خد را توانمند بدانید و تغییر رفتارهای روزمره را کاری ناممکن نشمارید.
_ زندگی نامه افرادی که با کمبود امکانات (بر مبنای اراده و پشتکار) کارهای ماندگار و جهانی انجام داده اند را بخوانید و خود را از انها ناتوان تر ندانید.
_ به خود تلقین کنید که کارهای بزرگی می توانید انجام دهید و ترک یک عادت برای شما وزنه زیادی نیست.
_ ترک عادت در ابتدا ممکن است سخت باشد اما با تمرین می توان به مقصود رسید. بر این اساس بهتر است از قرار گذاشتن با خود و همچنین مراقبت از خود برای تعهد به قول و قرار گذاشته شده کمک گرفت.
_ از قبل تصمیم بگیرید که در موقعیتهایی که امکان انحراف چشمی و یا فکری وجود دارد، حضور نیابید و در صورتیکه ناگزیر از حضور باشید، سعی کنید به مجرد اینکه چشمتان به محرک خاصی افتاد نگاه خود را برگردانید و به شی دیگری مثلا اسمان با فرد دیگری خیره شوید.
در مورد فکر نیز سعی کنید، از دامن زدن به افکار خاص پرهیز کنید و ذهن خود را با افکار سازنده و مفید پر کنید.
_ ارتباط با افراد ناشایست کم و یا حذف و با افراد پرهیزگار افزایش یابد.
_ از نماز همراه با حضور قلب غفلت نشود و در این مسیر از خدای بزرگ استعانت گرفته شود.
سلسله نشست مهارتی ،همسران دلگرم در هفته خانواده در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهای آران وبیدگل
بسمه تعالی
سلسله نشست مهارتی ،همسران دلگرم در هفته خانواده در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهای آران وبیدگل
اولین نشست مهارتی ، همسران دلگرم در هفته خانواده در سال تحصیلی جدید با حضور مشاور مدرسه علمیه حضرت زینب سلام االله علیها برگزار گردید.
این نشست به صورت هفتگی در ساعات فرهنگی به مدت یک ساعت با حضور مشاوران مدرسه برگزار می گردد .
سیفی زاده مشاور مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها در اولین جلسه به مهارتهای فراموش کردن تلخی ها در روابط زناشویی پرداخت و تاکید کرد آثار این فراموشی چیزی نیست مگر گسترش شادی و نشاط در محیط خانواده که باعث ایجاد دلگرمی بین اعضای خانواده میشودو درادامه وی با طلاب به بحث و گفتگو نشست.
در ادامه این نشست ها عوامل و موانع دلگرمی در کانون خانواده با وجود هجمه های فرهنگی دشمنان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در جستجوی آرامش و تعالی خانواده
عزیزم آرامش میخواهی ...
این متن آرامش خوبی به آدم میده!!!
ﺑﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻗﻬﺮ ﻧﮑﻦ ﭼﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﻨﺖ ﻫﯿﭻ کسی رﻮ ﻧﻤﯽﮐﺸﻪ!!!!!
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﯾﺎﺩﻣﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻧﮕﻔﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﮔﻔﺖ؛ ﻭﻟﯽ ﮔﻔﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻥ پس ﮔﺮﻓﺖ!!!!!!
ﻫﻢ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻧﻔﺲ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﻫﺴﺘﯿﻢ، ﻓﺮﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﻧﻔﺴﻬﺎﯼ ﺁﺧﺮﺵ ﺭﺍ ﻣﯽﮐﺸﺪ؛؛؛؛ ﭘﺲ ﺩﺳﺖ ﺍﺯ ﮔﻠﻪ ﻭ ﺷﮑﺎﯾﺖ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﻢ!!
ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻣﯽﮐﻨﯽ ﻓﻘﻂ ﺧﻮﺩﺕ ﻣﯽﺗﻮﻧﯽ ﺁﺭﻭﻣﺶﮐﻨﯽ!!!!
ﻣﺜﻞ ﻣﺎﺭ، ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﯿﺶ ﻣﯿﺰﻧﻪ؛ پاﺩﺯﻫﺮﺷﻮ ﺷﻮ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﯽﮔﯿﺮﻥ!!!!
ﺳﻪ ﺩﺳﺘﻪ ﺍﺯ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯿﺘﺎﻥ ﻫﯿﭽﮕﺎﻩ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ ﻧﺒﺮﯾﺪ:!!!!!!!!
ﮐﺴﺎﻧﯿﮑﻪ ﺩﺭ ﺳﺨﺘﯿﻬﺎ ﯾﺎﺭﯾﺘﺎﻥ ﮐﺮﺩﻧﺪ!!!
ﮐﺴﺎﻧﯿﮑﻪ ﺩﺭﺳﺨﺘﯿﻬﺎ ﺭﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﮐﺮﺩﻧﺪ!!!
ﮐﺴﺎﻧﯿﮑﻪ ﺩﺭﺳﺨﺘﯿﻬﺎﮔﺮﻓﺘﺎﺭﺗﺎﻥ ﮐﺮﺩﻧﺪ!! ~~~~~~~~ ﻣﺮﺩ ﺭﺍﺑﻪ ﻋﻘﻠﺶ ﺑﻨﮕﺮ، ﻧﻪ ﺑﻪ ﺛﺮﻭﺗﺶ! ﺯﻥ ﺭﺍﺑﻪ ﻭﻓﺎﯾﺶ، ﻧﻪ ﺑﻪ ﺟﻤﺎﻟﺶ!!!!
ﺩﻭﺳﺖ ﺭﺍﺑﻪ ﻣﺤﺒﺘﺶ، ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﻼﻣﺶ!!
ﻋﺎﺷﻖ ﺭﺍﺑﻪ ﺻﺒﺮﺵ، ﻧﻪ ﺑﻪ ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ!!!
ﻣﺎﻝ ﺭﺍﺑﻪ ﺑﺮﮐﺘﺶ، ﻧﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ!!!!
ﺧﺎﻧﻪ ﺭﺍﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ، ﻧﻪ ﺑﻪ ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ!!
ﺩﻝ ﺭﺍﺑﻪ ﭘﺎﮐﯿﺶ، ﻧﻪ ﺑﻪ ﺻﺎﺣﺒﺶ!!!!
ﺳﻪ ﺗﺎ"ﺍ"ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﻩ!! ~ ﺍﻣﯿﺪ؛ ~ ﺍﺻﺎﻟﺖ؛ ~ ﺍﺩﺏ؛ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺳﻪ ﺗﺎ"ﺱ” ﺳﻌﺎﺩﺕ؛ ~ ﺳﻼﻣﺖ؛ ~ ﺳﺮﺑﻠﻨﺪﯼ؛ ﻋﺎﺷﻖ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺎﻡ ﻫﺴﺘﻢ؛!!
ﭼﻮﻥ ﭘﺮﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﻪ!!!!!
قضاوت
علم در سایه عمل
يا موسيقي، انسان را در رسيدن به هدف والاي خود کمک مي کند؟
شادترین و مرگ آورترین ساعات روز
یار دبستانی من شاد باش
شما به عنوان پدر و مادر فکر میکنید چگونه میتوانید فرزندتان را برای اولین روز مدرسه آماده کنید و این روز را به یادماندنیترین روزهای زندگی سازید؟
صفحات: 1· 2
آیه های زندگی (آسان گیری در ازدواج)
آیه های زندگی (آسان گیری در ازدواج)
قالَ إِنِّی أُرِیدُ أَنْ أُنْکِحَکَ إِحْدَى ابْنَتَیَّ هاتَیْنِ عَلى أَنْ تَأْجُرَنِی ثَمانِیَ حِجَجٍ فَإِنْ أَتْمَمْتَ عَشْراً فَمِنْ عِنْدِکَ وَ ما أُرِیدُ أَنْ أَشُقَّ عَلَیْکَ سَتَجِدُنِی إِنْ شاءَ اللهُ مِنَ الصّالِحِینَ
قالَ إِنِّی أُرِیدُ أَنْ أُنْکِحَکَ إِحْدَى ابْنَتَیَّ هاتَیْنِ عَلى أَنْ تَأْجُرَنِی ثَمانِیَ حِجَجٍ فَإِنْ أَتْمَمْتَ عَشْراً فَمِنْ عِنْدِکَ وَ ما أُرِیدُ أَنْ أَشُقَّ عَلَیْکَ سَتَجِدُنِی إِنْ شاءَ اللهُ مِنَ الصّالِحِینَ؛ (شعیب) گفت: «من مى خواهم یکى از این دو دخترم رابه همسرى تو درآورم به این شرط که هشت سال براى من کار کنى; و اگر آن را تا ده سال افزایش دهى، (محبّتی) از ناحیه توست; من نمى خواهم کار سنگینى بر دوش تو بگذارم; و ان شاء الله مرا از صالحان خواهى یافت.»
صفحات: 1· 2
عادت های بد را چگونه تغییر دهیم؟
چرا می خواهید عادتی را جا به جا کنید؟
تنها در صورتی می توانید عادتی را تغییر دهید که برای این کار انگیزه کافی داشته باشید. باید دقیقاً بدانید که آیا به این کار راغب هستید یا نیستید. نه تنها باید برای شکستن عادات انگیزه داشته باشید، بلکه باید در کارتان ابرام و پافشاری کنید. به سؤالات زیر به دقت بیندیشید و بعد به این نتیجه برسید که آیا به راستی می خواهید عادت خود را تغییر دهید؟ انتظار دارید که چه چیزی به دست آورید؟
صفحات: 1· 2
خانوم تولدت مبارک
جنسیت فرزند خود را بپذیرید و همان طور که هست، دوستش بدارید
جنسیت فرزند خود را بپذیرید و همان طور که هست، دوستش بدارید.
فرزند شما از حدود سه سالگی، از روی نوع لباسهایش، مدل موهایش، مدل کفش، نوع بازی، و اسباب بازیهایش متوجه جنسیت خود میشود. و خود را جزو آن گروه ( دختر یا پسر) میداند.
* هرگز نگوئید من پسر می خواستم؛ دختر شد!! و بر عکس….
زیرا کودک در تعیین جنسیت خود نقشی نداشته و همیشه نیازمند دوست داشته شدن است.پس او را بدون شرط دوست داشته باشید.
او لباس و رفتارش را بر اساس جنسیتی که شما دوست دارید !! تغییر خواهد داد و این سبب، بی هویتی او در نوجوانی و جوانیش میشود.و خودش و جنسیتش را دوست ندارد!!!
** لباسهای مناسب جنسیتش به او بپوشانید.مثلا اگر پسر است موهایش را پسرانه کوتاه کنید و اگر دختر است به او دامن و لباس دخترانه بپوشانید.
*** دختر و پسرتان را به یک اندازه دوست بدارید و بها دهید.
*** نوع رفتارهای پدر و مادر، خیلی خیلی روی تصور کودک از جنسیت خود تاثیرگذار است.
حاجت خاستن
سوال؟
با توجه به اینکه در دعای فرج جمله«اکفیانی فانکما کافیان و انصرانی فانکما ناصران» وجود دارد بعضی ها براین معتقدند که خواندن این دعا شرک است چرا که قائل به قادر مطلق بودن پیامبر و حضرت علی علیهماالسلام هستیم و با خواندن این دعا آنها را به درجه الوهیت می رسانیم ضمن برطرف کردن این شبهه بفرمایید که این دعامستند است یا نه؟
پاسخ:
حاجت خواستن و استمداد از پیامبر و امامان معصوم(علیهم السلام) و یا هر مخلوق دیگری در صورتی شرک است که آن مخلوق را مستقل در انجام کار و رفع حاجات خود بدانیم و کارهای او را تحت حکومت و سیطره قدرت و اذن خداوند ندانیم.
ولی در صورتی که مخلوق را سبب و واسطه در رفع حاجات بدانیم، نه تنها شرک نیست بلکه عین ایمان و راه رسیدن به مقصود و عمل به دستور قرآن کریم است که می فرماید «فابتغوا الیه الوسیله؛ به سوی خداوند وسیله بجویید» (مائده،
آیه 35).
اگر حاجت خواستن از خداوند به هر شکلی شرک باشد لازمه آن این است که تمام درخواست هایی را که ما از یکدیگر می کنیم شرک باشد از باب مثال از دیگری می خواهیم که به فریادم برس یا مشکل مرا حل کن و از این قبیل موارد، این گونه موارد حاجت خواستن از غیر خداوند خواهد بود و شرک می شود، در حالی که این گونه موارد را هیچ کس شرک نمی داند، به جهت این که فردی را که از او درخواست می شود صاحب کمال است در آن جهت که از او استمداد می شود و از او در جهت رفع مشکل استمداد می شود ولی در عین حال او واسطه و سبب خواهد بود و مسبب و همه کاره عالم هستی خداوند است.
به نظر می رسد مشکل وهابیت و یا دیگر کسانی که هر جا سخن از حاجت خواستن از پیامبر و ائمه(علیهم السلام) به میان می آید بحث شرک را مطرح می کنند به این باز می گردد که آنان اولیای الهی را حتی در حد و اندازه سایر مخلوقات که در رفع نیازشان به آنان مراجعه می کنند نمی دانند، همان فردی که حاجت خواستن از غیر خداوند را شرک می داند در زندگی روزمره اش به صدها نفر غیر خداوند در جهت رفع مشکلش مراجعه می کند و درمان درد خود را از دارو و پزشک می جوید و هیچ به ذهن او خطور نمی کند که حاجت خواستن از غیر خداوند شرک است، حتی نمی گوید پزشک و دارو به اذن خداوند درد مرا برطرف کرد و شفا داد، ولی وقتی بحث واسطه قرار دادن اشرف مخلوقات و مقربان درگان الهی به میان می آید بحث شرک و ده ها اشکال دیگر را مطرح می کند.
بنابراین گفتن جمله «اکفیانی فانکما کافیان وانصرانی فانکما ناصران» حتی اگر روایت
هم نباشد بلا اشکال است و موجب شرک و قول به قادر مطلق بودن پیامبر و حضرت علی علیهمالسلام نخواهد بود، بلکه درخواست حاجت از واسطه گان درگاه الهی است و در حقیقت توسل است.
و اما در مورد مستند بودن دعای فرج، این دعا را سید بن طاووس در جمال الأسبوع ، ص 280 نقل کرده و کتب سید بن طاووس در ادعیه همیشه مورد اعتماد علمای شیعه بوده است.
همچنین کفعمی در بلدالامین، ص 152 نقل کرده است. البته مشابه جمله دعای فرج در دعای دیگری نیز در کتاب کافی آمده است که امام صادق به راوی می فرماید: هرگاه
از چیزی محزون شدی در آخر سجودت بگو «یا جبرئیل یا محمد یا جبرئیل یا محمد اکفیانی ما انا فیه فانکما کافیان واحفظانی باذن الله فانکما حافظان» (فروع کافی، ج 2، ص 559).
خیر رسانی و خوبی را بین یکدیگر از بین نبریم
سه برادر مردی را نزد حضرت علی علیه السلام آوردند و گفتند اين مرد پدرمان را کشته است.
امام علی (علیه السلام) به آن مرد فرمودند: چرا او را کشتی؟
آن مرد عرض کرد: من چوپان شتر و بز و … هستم. يکی از شترهايم شروع به خوردن درختی از باغ پدر اينها کرد پدرشان شتر را با سنگ زد و شتر مرد، و من هم همان سنگ را برداشتم و با آن به پدرشان زدم و او مرد.
امام علی (علیه السلام)فرمودند: حد را بر تو اجرا مي کنم. آن مرد گفت: سه روز به من مهلت بدهيد.
پدرم مرده و برای من و برادر کوچکم گنجی به جا گذاشته پس اگر مرا بکشيد آن گنج تباه مي شود، و برادرم هم بعد از من تباه مي شود.
اميرالمومنین (علیه السلام) فرمودند: چه کسی ضمانت تو را مي کند؟
آن مرد به مردم نگاه کرد و گفت اين مرد.
اميرالمومنين (علیه السلام) فرمودند: ای ابوذر آيا ضمانت اين مرد را مي کنی؟
ابوذر عرض کرد: بله اميرالمومنين
فرمود: تو او را نمي شناسی و اگر فرار کند حد را بر تو اجرا مي کنم!
ابوذر عرض کرد: من ضمانتش مي کنم يا اميرالمومنين.
آن مرد رفت . و روز اول و دوم و سوم سپری شد…و همه مردم نگران ابوذر بودند که بر او حد اجرا نشود…سرانجام آن مرد اندکی قبل از اذان مغرب آمد و در حاليکه خيلی خسته بود، به نزد اميرالمومنين (علیه السلام) آمد وعرض کرد: گنج را به برادرم دادم و اکنون تسلیم فرمان شما هستم تا بر من حد را جاری کنی. امام علی (علیه السلام) فرمودند: چه چيزی باعث شد تا برگردی درحاليکه مي توانستی فرار کنی؟
آن مرد گفت: ترسيدم که “وفای به عهد” از بين مردم برود.
اميرالمومنين(علیه السلام) از ابوذر سوال کرد: چرا او را ضمانت کردی؟
ابوذر گفت: ترسيدم که “خیر رسانی و خوبی” از بین مردم برود.
پسران مقتول متأثر شدند و گفتند: ما از قصاص او گذشتيم… اميرالمومنين (علیه السلام) فرمود: چرا؟
گفتند: مي ترسيم که “بخشش و گذشت” از بين مردم برود.
و اما من اين پيام را برای شما فرستادم تا “دعوت به خير” از ميان مردم نرود.
حالا نوبت شماست که بعد از خواندن این داستان آن را برای دیگران نقل کنید و در صورت امکان برای دوستانتان ارسال کنید و یا در وبلاگتان درج کنید تا “نشر و پخش فضایل مولا” از میان ما نرود.
راه های مقابله با بدبینی
سوال؟
من سه سال ازدواج کردم از سال اول شوهرم هر چیز کوچکی میشه میگه طلاق میگه تو بهم شک داری در حالی که اون خودش شکاکه من حتی گوشیمم رمز نداره همیشه هم میزارم پیشش میگم نگاه کنه زود قضاوت میکنه همیشه من حتی با داماداشون بیشتر از احوال پرسی نمیتونم حرف بزنم در ضمن قبلا من بهش حساس بودم ولی الان کمتر شده من میخوام بدونم چیکار کنم حسآسیت همسرم کم بشه و زود قضاوت نکنه خیلی ناراحت میشم اصلا صبر نداره همسرم سید هم هست هیچ وقت نمیتونم حرف دلم رو بزنم هرچئ بشه سریع واکنش نشون میده ممنون میشم
پاسخ
راه هاي مقابله با بدبيني چيست؟
عواملي كه موجب بدبيني مي شود عبارتند از:
1- ناپاكي: گاهي افراد مطابق اصل كلي مقايسه به خويش انسان ها را خوب يا بد مي پندارد و محور بدي و خوبي مردم قرار مي دهد كه البته همه جا صدق نمیکند
2- در مواردي سرچشمة بدبيني، حس انتقام و كينه توزي و حسد است. انسان چون نمي تواند عملاً از افراد مورد نظر انتقام بگيرد و يا با زبان اظهار دارد به منطقه فكر و قلب عقب نشيني كرده در آن جا آشوبي به پا مي كند و به او نسبت بد مي دهد.
3- گاهي منشأ بدبيني تكبر و خود خواهي است. كسي كه خود را برتر از ديگران مي بيند در محيط فكر خود براي ديگران نقاط ضعفي مي تراشند تا آنان را كوچك سازند.
4- در مواردي علت بدبيني پيش داوري است، مثلاً شخصي مي بيند دوستش بي تفاوت با او برخورد كرد بدون اين كه احتمال دهد شايد توجه نداشته قضاوت مي كند كه دوستش با وي خوبي نيست.
5- معاشرت با افراد ناصالح: هم نشيني با افرادي كه به اين بيماري مبتلا هستند اثر مستقيمي در بدبيني دارد. امام علي(ع) مي فرمايد: هم نشيني با بدان باعث بدگماني به نيكان مي گردد.
راه هاي مقابله با بدبيني عبارت اند از: 1- شناخت علل و ريشه هاي بدبيني 2- شناخت زيان هاي فردي و اجتماعي.
بدبيني آثار نامطلوبي بر انسان دارد كه مهم ترين آن ها عبارتند از:
الف) ناراحتي روحي: افراد بدبين بر اساس توهماتي كه دربارة اشخاص و حوادث دارند، فوق العاده رنج مي برند. آنان از معاشرت با مردم گريزانند و احساس تنهايي مي كنند. امام علي(ع) مي فرمايد: بدبين از همه مردم وحشت دارد. ب) پوچ گرايي، ج) غفلت، د) قطع روابط اجتماعي: بدبيني بزرگ ترين مانع همكاري هاي اجتماعي و به هم پيوستگي دل ها است. امام علي(ع) مي فرمايد: بر هر كس بدگماني چيره شد صلح و صفاي بين او و دوستش به هم مي خورد. ه) تجسس، و) پرورش نفاق.
3_ راه هاي عملي: براي رهايي از بدبيني بايد در مرحلة نخست با خيال هاي خود ساخته مخالفت كرد. پيامبر اكرم(ص) مي فرمايد: راه نجات از بدبيني آن است كه آن را تصديق نكند و به آن ترتيب اثر ندهد مخالفت با تلقين و پرهيز از شتابزدگي در داوري و حمل بر صحت كردن كار ديگران حاصل مي شود. بدبيني اگر چه در بدو امر جنبة اختياري ندارد؛ يعني ناخودآگاه به ذهن انسان مطلبي خطور مي كند، ولي ادامة آن اختياري است كه با پرورش گمان هاي بد در دنياي ذهن و خيال پديد مي آيد.
راه درمان عملي، ترتيب اثر ندادن به خطورات ذهني است امام علي(ع) مي فرمايد: كار برادر درني خود را به بهترين وجه آن حمل كن تا آن جا كه راه توجيه بر تو بسته شود و به هيچ سخني كه از برادرت صادر مي شود بدگمان مباش تا محمل خوبي براي آن بيابي. مثلاً كسي كه به رفيقش سلام گفته و پاسخني نشنيده است به جاي اين كه كينة او را در دل بگيرد و يا به او بدبين شود بهتر است قضايا را با بي نظري بررسي و رفتار ايشان را توجيه كند مثلاً با خود بگويد شايد دوستم سلام مرا نشنيده است تا پاسخ گويد. با اين كار به تدريج خوش گماني به صورت عادت در خواهد آمد.
همه به تو محرمند؟!!!!
تصويرت را گذاشتى توى فضاى مجازى…
به قول خودت خشكِ مذهبى نيستى…
اتفاقاً
باحجاب هم گذاشتى!!!
.
زير عكست مينويسند:
“ماشاءالله”
مينويسند: چه قدر بهت مياااد…
ميگويند: چه ناز و خوشگل شدى…
حتىٰ مردان عرب هم ميگويند: جميلٌ….
.
اما… يادت نرود!!!
.
بخدا پسر رهگذر و مزاحم توى خيابون هم همينارو ميگه…
.
آنجا…
.
احتمالاً ٩٠ درصد #حيا ميكنى…
روى برميگردانى…
بى محلى ميكنى…
و
اينجااا
ميگويى: متشكرم… مرسى… چشاتون قشنگه!!!!
.
نميدانم
حياءِ خود را باخته اى!!!؟؟
يا
همه به تو محرمند؟؟!!!
.
#خدا #حجاب #يازهراء
یا خیر حبیب و محبوب
یكی از شاگردان ایشان نقل میكردند كه:
.
روزی حضرت آیت الله انصاری «ره» به من فرمودند: .
.
این ذكر را زیاد بگو و تعداد هم نمیخواهد « یا خیر حبیب و محبوب »
.
.
بعد از مدتی به من فرمود كه: آیا در مورد «من» فكر كردهای؟ .
.
برو و در اینباره فكر كن و بنده هم به حجرهای در مدرسه آخوند رفتم و مشغول فكر در اینباره شدم كه ناگهان متوجه شدم حالت
تجّرد برای من حاصل شده و خودم را در آسمانها دیدم و از مشاهده آثار عظمت و جلال و جمال خداوند لذتی بزرگ میبردم، همین
طور كه در آسمانها گردش میكردم به محض اینكه به گوشه حجره نگاه كردم و جسم خود را دیدم روحم در جسدم جای گرفت و
فهمیدم انسان اگر ذرهای به «من» خودش توجه كند سقوط میكند. .
هرگز نومیدی را در حریم خود راه ندهیم
روزی حضرت سلیمان مورچه ای را در پای کوهی دید که مشغول جابجا کردن خاک های پایین کوه بود.
از او پرسید: چرا این همه سختی را متحمل می شوی؟
مورچه گفت: معشوقم به من گفته اگر این کوه را جابجا کنی به وصال من خواهی رسید و من به عشق وصال او می خواهم این کوه را جابجا کنم.
حضرت سلیمان فرمود: تو اگر عمر نوح هم داشته باشی نمی توانی این کار را انجام بدهی.
مورچه گفت: “تمام سعی ام را می کنم…!”
حضرت سلیمان که بسیار از همت و پشتکار مورچه خوشش آمده بود برای او کوه را جابجا کرد.
مورچه رو به آسمان کرد و گفت: خدایی را شکر می گویم که در راه عشق، پیامبری را به خدمت موری در می آورد …
چه بهتر که هرگز نومیدی را در حریم خود راه ندهیم و در هر تلاشی تمام سعی مان را بکنیم، چون پیامبری همیشه در همین
نزدیکی ست …
شب های قدر،شب رحمت و مغفرت
آماری از شهداء
اللهم فک کل اسیر
کمیلکمیلحمید
حمیدجان به گوشم
اینجا هوا صافه، اونجا چی؟
هی حاجی کجایی که ببینی اینجا چه خبره؟
هوا صاف صافه
به صافی تمامی موهای بیرون ریخته
به صافی نگاههای دوخته
به صافی مانتوهای چسبیده
به صافی مارکهای ازپشت دیده
آه ه ه
حاجی نمیشه جاتو عوض کنی؟
سید مرتضی را دیدی بگو دوربینش را بیاورد یک مستند بسازد از ما، بنام روایت غفلت!
به حسن باقری بگو در این جنگ نابرابر تاکتیک نداریم!
فقط علی اکبر شیرودی چیزی نفهمد اگر بفهمد واویلاست، میمرد برای خمینی!
شاهرخ ضرغام را حتماً خبر کن، بگو به خمینیای که روی سینهات خالکوبی کردی میخندند!
راستی؛ حاج احمد، اصلاً میدانی موبایل چیست؟ تا حالا با وایبر و واتسآپ کار کردهای؟
بیخیال برادر، همان بیسیمت را بیاور، من آخرین نسخهی اندروید را رویش نصب میکنم!
فقط خواهشاً به نیروهایت دستور بده آن تندرویهایی که در مریوان و پاوه و فکه و خرمشهر و شلمچه کردند،
در فضای مجازی نکنند
اینجا آداب خودش را دارد!
باید همه چیز را با گفتگو حل کنید!
حاج احمد، تلفات زیاد دادهایم!
مسامحه و غفلت امانمان را بریده
لایک و فرند سرمان را خیلی خیلی گرم کرده.
چطور به رفقای بی نمازمون بگیم نماز بخون؟
استاد پناهیان:
بعضیا میگن:
خب حاج آقا به ما بگید چطور به رفیقای بی نمازمون بگیم که نماز بخونن؟
چطور قانعشون کنیم؟!
صفحات: 1· 2
رمضان الکریم
خوش به حال کسی که می فهمه داشتن مهدی فاطمه لذت بخش ترینه
گاه گاه که دلم می گیرد به خودم می گویم
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم :
در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟!
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟!
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ …
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ ” خدﺍ ” ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ” ﺧﺪﺍ ” ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧﺮ ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ
صفحات: 1· 2
بارها گفتم وبار دگر می گویم
مهدی جان
چگونه بر آرامش و ثبات زندگی خود بیفزاییم؟
❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
زندگي ميدان مسابقه، امتحان و رشد و کمال است. در ميدان مسابقه موانع ، پستي و بلندي زياد است و با عبور درست از همين موانع است که افراد رشد مي کنند و ضعف ها تبديل به قوت مي شود و امتحان محقق مي گردد. موانع زندگي همان سختي هاست.گاهي مسائل اقتصادي، گاهي بيماريها ، گاه داغ عزيزان و گاهي برخورد نامطلوب ديگران همه و همه موانعي است که بايد به سلامت از آنها عبور کرد. البته هرکس در سايه آموزههاي قرآن و فرمايشات معصومين آگاه تر باشد راحت تر و آسان تر عبور مي کند. اما آنچه توان انسان را افزايش مي دهد و انسان را قوي تر و با استقامت تر مي کند دو سرمايه بزرگ است:
اول: توکل بر خداوند
يعني بدانيم همه عالم ملک خداوند است و فرمان او در همه هستي حاکم است و برگ درختي بدون اذن او نمي افتد و با اين باور پس از انجام وظيفه، نتيجه را به او بسپاريم و آرام و مطمئن باشيم که او بهترين مدبر و مهربانترين ارباب و حاذق ترين طبيب است.
دوم: صبر
صبر و استقامت سرمايه بسيار بزرگي است. بايد در مقابل وسوسه هاي شيطان استقامت کنيم، در انجام وظيفه اي که به عهده گرفته ايم صبور و با حوصله باشيم، در سختي ها و ناگواري ها پرتحمل باشيم و از گله مندي و روي آوردن به راههاي خطا خود را حفظ نمائيم. در برابر رفتار و گفتار جاهلان با صبوري و متانت برخورد کنيم تا آنها را با رفتار درست خود آگاه نموده و به انسان صالحي تبديل نمائيم. بدرفتاري هاي احتمالي همسر و فرزندان را تحمل کنيم و با عجله و مقابله به مثل فضاي زندگي را تيره و تلخ نکنيم.
آري توکل و صبر دو سرمايه بزرگ است که قرآن کريم در آيه 128 سوره مبارکه اعراف مي فرمايد:
حضرت موسي عليه السلام به قوم خود فرمود: «از خداوند کمک بگيريد (بر او توکل کنيد) و صبر پيشه نماييد…».
اميد آنکه با اين دو سرمايه ارزشمند بر زيبايي، آرامش و ثبات زندگي خود بيفزاييم.
موفق باشيد
❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
چهار هزار زن بدکاره را توبه داده ام
به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـحجت الاسلام والمسلمین شیخ حسین انصاریان در مسجد حظیره یزد با اشاره به برخی آسیبهای اجتماعی در کشور گفت: برای درمان این مسائل نباید منتظر ماند تا بیمار به سوی ما بیاید و از ما نسخه درمان دریافت کند، بلکه باید به دنبال بیمار بود و او را درمان کرد، چراکه او متوجه بیماری خود نیست و نمیداند چه باید بکند.
این استاد حوزه به بیان روایتی از حضرت عیسی(ع) پرداخت و گفت: عیسی در ایام جوانی بود و در حالی که ازدواج نکرده بود، به سوی خدا عروج کرد. یک روز عیسی از خانه یک زن بدکاره بیرون آمد. یک نفر مسیح را دید که از آنجا بیرون میآید و میدانست آنجا خانه زن بدکاره است! حضرت مسیح، او را دید، صدایش زد و گفت: دیدی از کجا بیرون آمدم؟ پاسخ داد: بله! دیدم! گفت میدانی چرا آنجا بودم؟ گفت: خیر! حضرت گفت: بیماران دوگونهاند. یکی بیماری جسم دارد و باید به پزشک مراجعه کند. نوع دیگر، بیماری است که دکتر باید بالای سرش حاضر شود، چون نمیتواند تکان بخورد و نمیفهمد. حضرت ادامه میدهد: این خانم بیماری بود که نمیتواند به دکتر برود. باید دکتر بالای سرش میرفت. من طبیب الهی هستم و نباید منتظر بیمار باشم. این زن، بیمار از پا افتاده بود. ندیدمش، از پشت در با او گفتگو کردم و توبه کرد و از این پس، دیگر زنا نخواهد کرد.
انصاریان در این خصوص به دو نکته اشاره کرد و گفت: نکته اول، این توضیحات عیسی(ع) برای توجیه کردن آن فرد بود تا به گناه نیفتد، به نابجا قضاوت نکند و با قضاوت اشتباه خود به نقل ماجرا نپردازد. نکته دوم اینکه باید بر سر برخی بیماران جامعه حاضر شد، نه اینکه منتظر ماند تا به ما مراجعه کنند.
این مفسر قرآن سپس به تجربه خود در این رابطه اشاره کرد و افزود: با چهار هزار زن بدکاره مصاحبه کردهام و با آنان روبرو شدهام. البته این کار را اغلب بدون لباس روحانیت انجام دادهام، از ترس اینکه اگر مرا ببینند، آبروی کل روحانیت میرود.
وی اضافه کرد: چهار هزار زن بدکاره توبه کردهاند و مدارکشان هم در دادستانی موجود است. خیلیهایشان را خودم شوهر دادم و بسیاری هم فرزنددار شدهاند و پای منبرهایم میآیند. البته در بخشی از کار غفلت کردهام چون باید مصاحبهام را با اینها که سنشان از 18 تا 35 سال بود، ضبط میکردم و علت گرفتاریشان را در این کار جستجو میکردم.
انصاریان تصریح کرد: اگر این کار انجام میشد، بهترین کتاب آسیبشناسی اجتماعی تدوین میشد، همچنانکه برخی علما به من تذکر دادند که با این غفلت، ضربه شدیدی به آسیبشناسی این امر در کشور وارد شد
انتظار عبادت است
: به اعتقادشهیدبزرگوارعلامه شهیدمطهری
که رضوان خدایراوبادانتظاری ارزشمندست که سازنده باشد.انتظاری که به فرموده نبی مکرم اسلام صل الله علیه وآله افضل عبادات امت است آن نوع ازانتظارست که روح انسان راصیقل داده موجب رشدوتعالی منتظِرگردد.به داستان یعقوب وغیبت یوسف علی نبیناوآله وعلیهما السلام توجه کنید.یعقوبی که یوسف رادرچاه ودرحالیکه چندمتری بیش بااوفاصله نداشت درک نکردحال پس ازقریب چهل سال انتظار سازنده وبه برکت آن انتظاردارای چنان روح لطیف وجلایافته یی ست که بوی یوسفش راازفرسنگهافاصله استشمام میکند.آری این است ثمره انتظارممدوحی که انسان رامهذَب وخودساخته میگرداند.اگرکسی اینچنین منتظِرباشدآنگاه به افضل عبادات پروردگارش راعبادت کرده است.أللهم عجل لولیک الفرج.
چیکار کنیم خواب امام زمان را ببینیم؟
شاگرد:
استاد، چکار کنم که خواب امام زمان رو ببینم؟
پیر مغان :
شب یک غذای شور بخور. آب نخور و بخواب. شاگرد دستور پیر رو اجرا کرد و برگشت.
شاگرد:
استاد دائم خواب آب میدیدم! خواب دیدم بر لب چاهی دارم آب مینوشم. کنار لوله آبی در حال خوردن آب هستم! در ساحل رودخانهای مشغول…. گفت اینا رو خواب دیدم!
پیر مغان فرمود:
تشنه آب بودی خواب آب دیدی؛ تشنه امام زمان بشو تا خواب امام زمان ببینی
دوستی های عجیب و غریب
سلام
من پسری هستم ۲۰ ساله مدتی با دختری ۱۷ ساله تلفنی صحبت می کنم نمی دونم این کار ما اشکال دارد یا نه ولی برای تاکید از این
مسئله در ماه مبارک رمضان آیا روزه ی ما باطل می شود یا به کل اشکال دارد ? با هم پیمان خواهر برادری بستیم راستش بازهم از
یک بابت می ترسم که به هم وابسته بشیم
جواب:خیلی ممنون از شما گل مهربان. ص.س – ایران-اهواز
ما در اسلام پیمان خواهر و برادری نداریم تنها راه محرم شدن صیغه محرمیت است و چنانچه گفتگوی شما ضرورتی نداشته باشد
خالی از اشکال نیست ولی روزه باطل نمی شود.
به او میسپارم تا آرام شوم
پروفسور حسابی:
من از این دنیا فقط اینو دریافتم که
اوني كه بيشتر مي گفت : “نميدونم"، بيشتر ميدونست!
اوني كه “قويتر” بود، كمتر زور ميگفت!
اوني كه راحت تر ميگفت “اشتباه كردم"، اعتماد به نفسش بالاتر بود!
اوني که صداش آرومتر بود، حرفاش با نفوذتر بود!
اوني كه خودشو واقعا دوست داشت، بقيه رو واقعي تر دوست داشت!
اوني كه بيشتر “طنز” ميگفت، به زندگي جدي تر نگاه ميكرد!
روزی که روزی مومن پخش می شود
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ «صلی الله علیه وآله» وَ قَدْ تَذَاكَرَ أَصْحَابُهُ عِنْدَهُ فَضَائِلَ شَعْبَانَ فَقَالَ :
شَهْرٌ شَرِيفٌ وَ هُوَ شَهْرِي
وَ حَمَلَةُ الْعَرْشِ تُعَظِّمُهُ وَ تَعْرِفُ حَقَّهُ
وَ هُوَ شَهْرٌ يُزَادُ فِيهِ أَرْزَاقُ الْعِبَادِ لِشَهْرِ رَمَضَانَ
وَ تُزَيَّنُ فِيهِ الْجِنَانُ
وَ إِنَّمَا سُمِّيَ شَعْبَانَ لِأَنَّهُ يَتَشَعَّبُ فِيهِ أَرْزَاقُ الْمُؤْمِنِينَ
وَ هُوَ شَهْرُ الْعَمَلِ فِيهِ يُضَاعَفُ الْحَسَنَةُ بِسَبْعِينَ
وَ السَّيِّئَةُ مَحْطُوطَةٌ
وَ الذَّنْبُ مَغْفُورٌ وَ الْحَسَنَةُ مَقْبُولَةٌ
وَ الْجَبَّارُ جَلَّ جَلَالُهُ يُبَاهِي بِهِ لِعِبَادِهِ
وَ يَنْظُرُ إِلَى صُوَّامِهِ وَ قُوَّامِهِ فَيُبَاهِي بِهِمْ حَمَلَةَ الْعَرْش
«اصحاب در محضر رسول خدا -صلّى اللّه عليه و آله و سلّم-سخن از فضايل شعبان كردند. آن حضرت فرمود:
شعبان،ماه شريفى است
و اين ماه، ماه من است
و حاملان عرش آن را بزرگ داشته و حق آن را مىشناسند
و اين ماه، ماهى است كه روزىهاى مردم براى ماه رمضان، در آن افزوده گرديده
و بهشتها در آن آراسته مىگردد
و علت اينكه اين ماه، «شعبان» ناميده شده، آن است كه روزى مؤمنان در آن پخش مىگردد
و اين ماه، ماهى است كه عمل نيك در آن هفتاد برابر مىگردد و بدىهاى انسان در آن مىريزد
و گناهان آمرزيده مىگردد و اعمال نيك مورد پذيرش قرار مىگيرد
و خداوند جبّار-جلّ جلاله-به بندگانش مباهات مىكند
و با نظر [رحمت]به روزهداران و شبزندهداران شعبان مىنگرد و به وجود آنها براى حاملان عرش مباهات میکند
خوشبختی یعنی:مسلمان باشی وکل دنیا به پیامبرت حسودی کنن
خدایا ؛مهربانی ، اما من بندگیت را نکردم ،ببخش مرا
چقدر زود دیر می شود
کر و کورهای روزگار !!!
سایت شهوت در ساحت قلب؟!!!
حضرت آيت الله العظمي جوادي آملي خطر تسلط شهوت و غضب را بر نیروی های الهی درونی انسان خطری همیشگی برشمردند و متذکر شدند:
اين بيان نوراني حضرت امير(سلام الله عليه) است که فرمود: «کم من عقل اسير تحت هوي امير» هوا و هوس وقتي غالب شد اين عقلِ عدل محور را به بند ميکِشد آن وقت اين نفس به جاي اينکه امّاره بالعدل و امّاره بالحُسن باشد ميشود امّاره بالباطل و الکذب و الشرّ ، بنابراين ما هيچ عذري نزد خدا نداریم چرا که خداوند همه راه ها و امکانات هدایت را برای همه انسانها فراهم ساخته است
حضور مدیر ، اساتید و معاونین مرکز تحصصصی تفسیر و علوم قرآن و مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها مراسم تجلیل اساتید و مدارس علمیه قم
به مناسبت هفته معلم ، مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان قم از اساتید مدارس تحت پوشش این استان تقدیر نمود .
در این مراسم بعد از ارائه نظرات از طرف اساتید؛ مدیریت محترم مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران جناب حجه الاسلام جمشیدی به بیان سخنرانی پرداختند ایشان همگرایی ، همفکری ، و برنامه ریزی اساتید برای تربیت طلاب را از نیازهای اساسی حوزه های علمیه دانستند و فرمودند :گاهی اختلافات اساتید را از همفکری و همگرایی دور می کند ولی باید توجه داشت هدف اصلی حوزه ها تربیت افراد شایسته است .
حضور طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها شهرستان آران و بیدگل در نشست شبکه های اجتماعی برسبک زندگی در دانشگاه پیام نورشهرستان آران و بیدگل باحضور جناب دکتر مهدی اسماعیل تبار برگزار گردید
دکتر اسماعیل تبارکارشناس برنامه با اشاره به اینکه همه فن آوری هایی که امروزه ما در اختیار داریم ابتدا همه در خدمت امریکا بوده است؛ تاکید کردند استفاده از این شبکه ها نیاز به تربیت نفس و رشد عقلی و نیاز به آگاهی و آموزش دارد .
یعنی نسبت به شبکه های احتماعی ابتدا باید آموزش داده شود و سپس مهارت کسب شود .
نیاز به بلوع سایبری مثل نیاز به بلوغ اجتماعی مهم است . برای جلوگیری از انحراف فرزندان در شبکه های اجتماعی نیاز است که والدین با فرزندان دوست باشند در این صورت دیگر معتمدترین آدم برای دختر خانواده هر جوان کوچه و خیابان نمی شود ایشان با اشاره به سال همدلی یکی از جلوه های همدلی را همان صمیمیت بین والدین و فرزندان دانستند.
در پایان راهکار استفاده از شبکه های اجتماعی را زمان بندی درست و فراگیری فرهنگ استفاده از آنها دانستند.
دیدار مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب س با نماینده ورئیس فراکسیون زنان در مجلس، سرکارخانم رهبر ، در این دیدار خانم داداشی گزارشی از فعالیتهای مدر سه ارائه نمودند .سپس از ایشان خواستار حمایتهای بیشتر نمایندگان از مدارس علمیه خواهران شدند
برگزاری مراسم سوگواری بزرگ بانوی کربلا حضرت زینب کبری سلام الله علیها در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها
السلام علیک یا عقیله بنی هاشم یا زینب کبری (سلام الله علیها)
برگزاری مراسم سوگواری وفات حضرت زینب(س)(ویژه عموم مردم )
زمان : دوشنبه ، ساعت 21 الی 23،
سخنران: حجت الاسلام آقای علی ناصریان
مداح : آقای محمد میرزایی
مکان : سالن اجتماعات مدرسه علمیه حضرت زینب(سلام الله علیها).
هر چند پاي بي رمق او توان نداشت
هر چند بين قافله جانش امان نداشت
بار امانتي که به منزل رسانده است
چيزي کم از رسالت پيغمبران نداشت
جز گيسوان غرق به خون روي نيزه ها
در آتش بلا به سرش سايه بان نداشت
آيا به جز حوالي گودال، ساربان
راهي براي رفتن اين کاروان نداشت؟
يک شهر چشم خيره به … بگذار بگذريم
شهري که از مروّت و غيرت نشان نداشت
آري هزار داغ و مصيبت کشيده بود
اما تنور و تشت طلا را گمان نداشت
ديگر لب مقدس قرآن کربلا
جايي براي بوسهی آن خيزران نداشت!
یابن الحسن...
آقای من..
خبری در راه است....
اعتکاف راهی برای آشتی با خدا
قدر دانی از مدیران سطح دو وسه حوزه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها
تجلیل از برگزیدگان جشنواره علامه حلی در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها
بازدید مدیریت حوزه ی علمیه خواهران حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی نیا از مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها آران وبیدگل
هر شب ببخش
مراقب بار آخر باشیم
لیله الرغایب
ماه رجب سلام.
روزی تمام سختی ها به پایان می رسد
خدایا دوستتت دارم چون تو دوستم داری.
روزی نرسد که گناه برایمان عادی شود.
اعتکافی از جنس محبت
بانوی مهربانی ببال به خودت.
ماه من بنده.رجب
راهی آسان برای قصر دار شدن
خدا کند ما هم خدایی شویم
شک نکنیم
از محبت خارها گل می شود
انتظار سخت است اما شیرین می شود با آمدنت...
مرگ برآل سعود
الحمدلله،الحمدلله،الحمدلله،......
حکم حرف زدن با نامحرم در فضای مجازی
تجلیل ازمقام مرحومه حاجیه خانم یوسفیان موسس حوزه علمیه حضرت زینب س آران وبیدگل
پیوند: http://h-zeynabqom.whc.ir
دیدار طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س) با سالمندان به مناسبت گرامیداشت هفته زن و مقام مادر
پیوند: http://h-zeynabqom.whc.ir/
برگزاری کرسی آزاد اندیشی رویکرد دین به موضوع جمعیت
طلوع سبز یک فریاد برمی گردی؟!!
جانم به قربانت ،حق داری که نمی یای،آخه کسی منتظرت نیست!!!!!
غصه،قصه های نانوشته ای است که خیلی هاشو خودمون باعثس هستیم.
درس زندگی
تکنیک های ساده از خانمها برای آقایان
سلام بر فاطمه زهرا (س)
آقای من..
ظهور صاحب الزمان
زن بودن، جهاد است.
داستان چفیه...
جوانی ،زمانه ی توبه است.
دودستان گره کرده بهم:دنیا وآخرت
تتااتت
اهم برنامه های پژوهشی نیم سال اول 93 مدرسه علمیه حضرت زینب (سلام الله علیها) برگزاری دوره آمورش وبلاگ نویسی و حضور بیش ار 25 طلبه خواهر در دوره برگزاری کرسی آزاد اندیشی با عنوان “فضای مجازی فرصت یا تهدید ” ب
کرسی آزاد اندیشی آسیب شناسی بستر وب و تلفن همراه
مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن زینب کبری(سلام الله علیها) و مدرسه علمیه حضرت زینب(سلام الله علیها)شهرستان آران و بیدگل با مشارکت مدارس علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها)آران و بیدگل و فاطمیه کاشان کرسی آزاداندیشی با موضوع(آسیبشناسی شبکه های اجتماعی در بستر وب و تلفن همراه) برگزار نمودند.
صفحات: 1· 2
سلام آقا
سلام و صلوات خداوند برامام خامنه ای
شیطان محک ایمان
ایمان قدرت می آورد ؛قدرت در مقابل هوس
یادمان باشد ،نزدیک عید است دل ها را راحت می شود شاد کرد.
امان از زبان؛جرمش کم اما جرمش بزرگ
تود نیا جا برای همه ی آدم ها هست .فقط به جایگاهی که داری قانع باش.
آغاز ثبت نام حوزه علمیه خواهران آران وبید گل
پیوند: http://paziresh.whc.ir
جهت اطلاعات بیشتر به سایتhtpp//:h-zeynabqom.whc.irحوزه علمیه خواهران حضرت زینب (س)آران وبیدگل مراجعه بفرمایید.